“Considero que es molt millor reemprendre que començar un negoci des de zero”

Publicat el 28-11-2019Empresa: Synergie Moments. Localitat: Cornellà de Llobregat | Cedent: Maria Pilar Mena Delgado

Ens pot explicar breument a què es dedica l’empresa que ha cedit recentment?

És un centre d’estètica de salut i bellesa ubicat en un petit Centre Comercial Urbà. Estem especialitzats en tractaments facials i corporals però també oferim manicures i pedicures.

 

Per què va decidir posar-la a la venda?

Perquè ja em tocava jubilar-me. Sentia que ja era el moment de començar a dedicar temps a la meva família, especialment als meus nets.

 

Quin tipus de reemprendor necessitava la seva empresa? Quin perfil era l’idoni?

Crec que ha de ser una persona jove amb  ganes de treballar i amb molt entusiasme.

 

Quin servei li ha ofert Reempresa? Per què va decidir venir al Centre de Reempresa de Catalunya?

Vaig sentir a parlar d’aquest servei i vaig pensar que seria una forma apropiada de cedir el meu negoci. No s’havia ni per on començar. Des de Reempresa m’han ajudat en tot el procés, em van posar en contacte amb la persona que finalment s’ha quedat l’empresa així com a la redacció de tots els contractes.

 

Creu que és important proposar-li al reemprendor un període de treball en comú per transmetre el know-how empresarial?

Sí, de fet, estaré un període de temps col·laborant amb la persona reemprenedora. L’ajudaré amb las xarxes socials de l’empresa, li presentaré els proveïdors i alguns clients.

 

Com han estat els processos de matching i les negociacions amb els diferents interessar que ha tingut la seva empresa? Han estat difícils les negociacions?

En el meu cas, el fet de no tenir urgència amb la cessió del negoci m’ha ajudat, ja que las negociacions amb la reemprenedora s’han allargat.

També era important trobar la persona ideal perquè continues amb el negoci!

 

Vostè va crear la seva activitat empresarial i sap els esforços que suposa la posada en marxa de la mateixa. Com valora que ara un emprenedor pugi convertir-se en reemprenedor, estalviant-se així tota la fase d creació? Li hagués agradat a vostè tenir aquest suport?

M’hagués agradat moltíssim, tan sols per tota la documentació que es demana a l’obertura del local, els projectes d’obres i les llicencies de l’Ajuntament ja val la pena.

Si li afegim tot ho que pot aprofitar el reemprenedor, com per exemple, el mobiliari, la cartera de clients i l’ajuda que li oferiré en aquest temps que estiguem col·laborant junts, considero que es molt millor reemprendre que començar un negoci des de zero.