"El millor de Reempresa són les facilitats i acompanyament que m’han donat en tot el procés de la compra del negoci"

Publicat el 08-11-2021Nom de l'empresa: Dentalam | Ubicació: Mataró | Nom de la persona cedent: Alfred Miranda | Nom dela reemprenedora: Kary Barrueto

Alfred, em pots dir a què és dedica  Dentalam i perquè vas decidir cedir-la?

Dentalam es dedica a la fabricació i comercialització de pròtesis dentals i vaig decidir cedir-la perquè ha arribat l´hora de la meva jubilació, després de portar en aquest negoci més de 20 anys.

 

Quin acompanyament li has fet o li faràs a la Kary?

Li donaré suport i acompanyament durant els matins per poder ajudar-la a gestionar la relació amb els clients i amb les feines que puguin sortir durant un temps.

 

Com vas conèixer Reempresa?

Ens va contactar un comercial de Reempresa i justament em trobava en el punt de pensar en la jubilació, de seguida vaig fer el tràmit de donar-me d’alta i vam penjar l’anunci al web de Reempresa.  Jo només havia posat un anunci al Col·legi de  de Protètics però no havia fet res més i no coneixia aquesta alternativa.

 

Tot va ser casualitat. Un dia la Kary em va venir a deixar un  currículum i pensant la vaig trucar i li vaig dir: “I si en comptes de buscar feina, montes el teu negoci?” Em va dir que seria interessant i en vam parlar. Finalment hem arribat a un acord i Reempresa ens ha ajudat en tot el procés.

 

Alfred, quin consell li donaries a un empresari que vol vendre la seva empresa?

Que contacti amb Reempresa, que és un servei que els pot ajudar a trobar algú a qui li interessi continuar amb el negoci i després ajudar-lo amb tota la documentació de la cessió. Jo he quedat satisfet.

 

Kary per què et vas decidir a comprar aquest negoci ?

Vaig deixar la feina al laboratori on treballava i buscava una feina. Quan l’Alfred em va fer la proposta de comprar el negoci em va fer més gràcia muntar-me pel meu compte i adquirir el laboratori de pròtesis. El negoci funciona i té una clientela, pel que en principi no faré cap canvi i continuaré la tasca de l’Alfred.

 

Kary què t´ha semblat interessant de Reempresa?

Les facilitats i acompanyament que m’han donat des de Reempresa en tot el procés de la compra del negoci. Des de la informació dels tràmits, com a la redacció del contracte o després també per a donar-me d’alta com a autònoma .

 

I quin consell que li donaries a un emprenedor que vol comprar una empresa?

Que contacti amb Reempresa per informar-se i també molta paciència per afrontar un procés de compra venda .