"El servei Reempresa del Consell Comarcal de la Terra Alta assegura la continuïtat de la tintoreria SEC-NET de Gandesa"

Publicat el 24-02-2020Empresa: Tintoreria SEC-NET. Localitat: Gandesa. | Cedent: Isabel Puey Boix | Reemprenedor: Ionela Maria Rat

La continuïtat del servei de tintoreria SEC-NET a la comarca ha quedat assegurat després que hagi pogut canviar de mans gràcies al punt d’atenció del servei Reempresa del Consell Comarcal de la Terra Alta. Fins ara regentada per Isabel Puey Boix, la tintoreria SEC-NET –ubicada al carrer Miravet, 5, de Gandesa – ha passat a mans de Ionela Maria Rat. Cedent i reemprenedora s’han posat d’acord a través de Reempresa per evitar el tancament del negoci així com els tràmits de creació d’una nova empresa que suposaven per a Puey i per a Rat, respectivament. Ara, totes dues es troben cooperant estretament per consolidar i fer créixer el projecte.

Reempresa és el procés mitjançant el qual una o més persones reemprenedores accedeixen a una empresa ja existent per tirar-la endavant evitant els tràmits de creació d’una de nova. La iniciativa posa en contacte persones que volen emprendre un negoci però sense començar-lo de zero. D’aquesta manera, es facilita el relleu a l’empresa ja existent per rellançar-la, consolidar-la i fer-la créixer sense que hagi de tancar portes de manera definitiva.

Aquest servei és gratuït. Si voleu rebre més informació podeu contactar amb el Consell Comarcal:

Telèfon: 977.420.018
Correu electrònic: consellcomarcal@terra-alta.cat