“Ens han donat totes les facilitats i rapidesa en el servei.”

Publicat el 13-07-2021

“Ens han donat totes les facilitats i  rapidesa en el servei.”

Nom: Llibreria Traços | Cedent: Raül Garreta | Reemprenedora: Alba Padró

Raül, ens pots explicar a què és dedica Traços i perquè vas decidir cedir-la?

C: Traços és una llibreria amb més de trenta anys d’història. Principalment es venen llibres, llibres de text i té una petita secció de papereria, però també hem fet diferents tipus d’activitats com presentacions i signatures de llibres.

La llibreria està molt ben situada en ple centre de Canet. Vaig decidir vendre la llibreria perquè vaig guanyar unes oposicions que em donaven l’oportunitat d’estar més tranquil laboralment parlant.

  

Quin acompanyament li faràs a Alba ?

C: Hem pactat que el que ella necessiti. Com ara mateix està posant la llibreria al seu gust, el nostre contacte és per telèfon mòbil o email. A través d’aquests mitjans li vaig donant consells i l’ajudo en el que puc i sé. M’hi estaré el temps que calgui.

  

Raül, quin servei t´ha semblat interessant de Reempresa?

C: Jo vaig agafar aquest negoci també a Reempresa i vaig quedar molt satisfet amb la cessió i les facilitats que ens va donar Reempresa. Així, ara que jo també el vull vendre, he tornat a contactar amb Reempresa ja que és un molt bon aparador per trobar possibles interessats.

Ens han donat totes les facilitats i  rapidesa en el servei. La difusió del negoci a través del seu portal, el fet de que et puguin redactar els contractes, l’assessorament i, a més, que tot plegat no tingui cap cost per nosaltres. Crec que son tot avantatges.

  

Quin  consell que li donaries a un empresari que volgués vendre una empresa?

C: Sempre és una llàstima veure com les botigues tanquen o se les queden els bancs o el que abans en deien "Todo a 100”. Així doncs, si pot aguantar fins que aconsegueixi un comprador que pugui reemprendre’l , que ho faci. És important que sàpiga que Reempresa el pot posar en contacte amb gent que pot estar interessat de seguir, canviar i renovar el seu negoci. 

  

Alba,  per què et vas decidir a comprar aquest negoci?

R: Portava un temps treballant al sector del llibre, i em plantejava  obrir una botiga pròpia. Vaig veure que Traços es venia em vaig interessar de seguida.

  

Preveus fer algun canvi a l’empresa?

R: Sí, bàsicament actualitzar el local, i després veure què puc oferir al públic de la zona.

  

Alba, quin servei t´ha semblat interessant de Reempresa?

R: Sobretot la guia en el procés administratiu i tramitació de la compra venda . Aquest assessorament ha estat fonamental ja que comprar un negoci no és una cosa que es fa tots els dies.

  

I algun consell que li donaries a un emprenedor que volgués comprar una empresa?

R: Li aconsellaria que conegués el sector del negoci  que vulgui emprendre o que li interessi. També li diria que és molt positiu haver tingut un negoci propi anteriorment.