"Recomanaria fer una transmissió amb Reempresa ja que garanteix una activitat neutral i transparent"

Publicat el 27-05-2024Els Artesans Pastissos i Pans SL | Ubicació: Seu d'Urgell | Cedent: Juana Gómez | Reemprenedora: Mònica Parra

1. Quina és l'activitat del negoci que has reemprès?
Hem agafat el relleu d'una pastisseria de tota la vida a la Seu d'Urgell
 
2. Quin enfocament personal vols donar-li al negoci per impulsar-lo?
El nostre objectiu és fer pastisseria francesa i incorporar una gamma de pans amb llargues fermentacions i massa mare treballant de manera artesanal, utilitzant matèries primeres de qualitat i de proximitat.
 
3. Quin tipus d'acompanyament has acordat amb el propietari anterior per tal de traspassar tot el coneixement i la cartera de clients?
Ens hem reunit diverses vegades perquè ens ajudés a conèixer millor l'obrador i saber com funciona la maquinària. També hem parlat dels gustos dels clients i les seves preferències. Volem destacar que no farem la mateixa producció i tenim moltes idees i ganes de provar amb nous pastissos, tot i això, s'han de respectar les tradicions i els gustos de la clientela.
 
4. Penses augmentar la plantilla i contractar personal nou?
Ara per ara no tenim pensat augmentar la plantilla, però en un futur sí que ens agradaria. Per al moment la nostra prioritat és veure quina acollida té el nostre producte a la Seu d'Urgell.
 
5. Quant temps han durat les negociacions i com les descriuries?
Les negociacions han estat molt llargues i hem estat molt nerviosos, però és molt d'agrair que un organisme com Reempresa i la Cetap que ens hagin acompanyat en tot moment i que ens hagin ajudat quan el traspàs quedava estancat.
Sincerament, dona molta seguretat en un moment així poder disposar d'un servei com Reempresa, que compta amb el suport de la Generalitat, el qual s'encarrega de fer d'intermediari neutre. Reempresa es dedica a fer traspassos de relleu generacional i et garanteix que tots els papers i llicències estan en vigor i sota el quadre de la llei.
 
6. Quin consell oferiries a un emprenedor que està en les primeres etapes del procés de reempresa?
Doncs jo recomanaria que tingui molta paciència i no perdi la il·lusió, un bon assessorament, però sobretot, que s'asseguri que tots els papers estan en ordre. Per aquest motiu recomanaria fer una transmissió amb Reempresa, ja que garanteix una activitat neutral i transparent, sense cap mena d'interès extern.