“Reemprendre amb calma per poder fer tots els passos com cal”

Publicat el 20-09-2017Reemprenedora: Conchita Lopez Rodríguez | Edat: 52 anys | Data de formalització de la compravenda: 30/06/2016

1.   A què es dedica l’empresa que has reemprès?

Es tracta d’un negoci que ofereix els serveis de tintoreria i bugaderia, i està ubicada a Sant Cugat del Vallès des de fa 14 anys.

2.   Per què va decidir-se per a aquesta empresa?

Vaig decidir-me per a aquesta empresa ja que era treballadora de Mirasolnet des de feia 12 anys. Se’m va proposar la opció d’adquirir-la i vaig pensar que seria una bona oportunitat per a mi, doncs ja coneixia l’activitat i el funcionament del negoci a la perfecció. D’aquesta manera, he pogut mantenir el meu lloc de treball i el de les meves companyes.

3.   Quantes persones treballaven a l’empresa de l’antic propietari? Tens pensat contractar-ne més?

En el moment en el que vam signar la cessió a l’empresa hi havia 2 treballadores, poc després vaig ampliar la plantilla contractant a una altre persona. I actualment i tenint en compte el volum de feina que hi ha, tinc previst incorporar a una altre persona pròximament.

4.   Com et va l’empresa?

Estic molt contenta tot i que tinc molta feina, perquè la clientela ha augmentat des de que ofereixo els serveis a empreses com hotels i restaurants que abans no s’oferia. Per això mateix, no donem a l’abast les quatre persones que hi treballem i estic pensant en poder contractar-ne una altra.

 5.   De quina manera vas finançar la Reempresa?

Vaig demanar un préstec ICO al Banc Sabadell per tal de poder pagar el preu de cessió.

6.   Quin suport has rebut per part de Reempresa?

Des de Cecot em van ajudar a tramitar la subvenció al comerç per l’adquisició de la bugaderia, així com en l’elaboració del contracte de compravenda de l’activitat.

7.   Quin consell donaries a un reemprenedor?

El principal consell que els hi donaria és que tinguin paciència i s’ho prenguin amb calma per poder fer tots els passos com cal, ja que a vegades tenir pressa pot provocar problemes. També els hi diria que confiïn en els seus consultors i que no tinguin por a preguntar-los qualsevol dubte que tinguin.