“Reempresa aporta un gran nivell de confiança tant per a cedent com a reemprenedor.”

Publicat el 22-06-2021Nom: Zweety Place | Ubicació: Carrer Ajuntament, 18 | Cedent: Senyor X | Reemprenedor: Senyor Y

Ens podeu explicar breument a què es dedica l’empresa transmesa?

C: És una tenda ubicada en plena zona comercial de Sant Andreu dedicada a la venda de confiteria en general. Venem llaminadures, caramels, bombons i, en temporada d’estiu, també gelats.

R: És un tenda de llaminadures situada a Barcelona, en una zona ben ubicada amb gran afluència de vianants.

 

Per què vas decidir posar-la a la venda?

C: Vaig decidir posar-la a la venda principalment per motius econòmics. Amb la crisi generada per la COVID, vaig estar força temps parat i doncs, la meva butxaca es va ressentir, no tenint més remei que optar pel traspàs.

 

Per què vas decidir a reemprendre una empresa? Què et va fer decidir-te per aquesta?

R: Vaig decidir reemprendre perquè necessitava un local amb unes característiques i ubicació concretes per establir el meu futur negoci de restauració i, aquest negoci, reunia tots el requisits que estava cercant.

 

Vols fer algun canvi o innovació?

R: Sí, faré un canvi d’activitat. La meva idea es muntar un negoci de restauració, en concret una tenda d’empanades argentines. Així doncs, tots el canvis o innovacions que portaré a terme estaran enfocats en aquesta nova activitat.

 

Quina era la teva formació i experiència professional prèvia?

R: Porto més de 8 anys sent empresari. A més d’aquest negoci que avui adquireixo, sóc propietari i gestiono unes altres tres tendes però dedicades a la venda de videojocs de segona mà.

 

Quin servei us ha ofert Reempresa?

C i R: Assessorament. Nosaltres anàvem a fer les coses per compte propi i firmar uns documents que teníem ja preparats però, gràcies a Reempresa, ens veu fer veure que era millor anar per una altre via i fer les coses bé. Per aquest motiu us agraïm especialment l’assessorament però també volem destacar el fet de tota la redacció dels contractes, la traducció i la immediatesa en la resolució dels dubtes que se’ns han plantejat al llarg de tot el procés.

 

Creieu important treballar conjuntament durant un període de temps per transmetre el coneixement empresarial?

C: I tant. L’acompanyament és fonamental per fer una correcta i “completa” transmissió del negoci, ja que és el cedent qui realment coneix el seu negoci i qui millor que ningú pot transmetre el know-how. Però no només això, considero que és important també que acompanyi al reemprenedor alhora de fer la presentació davant de treballadors, clients i proveïdors, per tal de fer aquesta menys brusca.

 

Quin consell donaríeu a una persona que s’estigui plantejant venir a Reempresa a vendre una empresa, és a dir, a un cedent? I un consell per a un reemprenedor?

C: Deixat assessorar. Poca gent, quan es planteja traspassar el seu negoci, té els coneixements o experiència necessaris per fer-ho. Aquesta manca la supleix molt bé Reempresa i, alhora, ho fa des d’un punt de vista imparcial, el que aporta un gran nivell de confiança tant per cedent com reemprenedor.

R: Si estàs interessat en comprar un negoci, no dubtis en consultar-ho amb Reempresa.  Personalment estic sorprès i encantat per la rapidesa amb la que resolíeu els dubtes que us plantejava al llarg del procés.