“Reempresa em va ajudar a fer el pla d’empresa per avaluar la viabilitat del negoci que volia reemprendre”

Publicat el 07-01-2020Empresa: Rincón de Cádiz. Localitat: Barcelona | Cedent: Trinidad Aragón | Reemprenedor: Marco Oddera

Ens podeu explicar breument a què es dedica l’empresa cedida?

C: El meu restaurant sempre ha sigut un restaurant de menjar tradicional andalús. És el tipus de cuina que ens agrada fer i ha tingut una molt bona rebuda en el barri des del primer dia.

R: En el futur tindrà un altre aire ja que nosaltres volem fer un restaurant de tapes, hamburgueses i cocteleria. Tenim molta experiència en el sector i creiem que encaixarà a la perfecció.

 

Per què vas decidir posar-la a la venda?

C: Vaig decidir vendre el restaurant per motius personals.

 

Per què vas decidir a reemprendre una empresa? Què et va fer decidir-te per aquesta?

R: Estava interessat en adquirir un restaurant que ja estigués en funcionament perquè volia adquirir un local que disposés de tots els permisos necessaris per desenvolupar l’activitat.

 

Vols fer algun canvi o innovació?

R: Vull donar-li un canvi d’imatge i una oferta nova actualitzant la carta. Sobretot el canvi estarà en el servei de cocteleria que oferirem.

 

Quina era la teva formació i experiència professional prèvia?

R: El meu soci i jo portem 20 anys en el sector i ja hem tingut 2 negocis propis anteriorment.

 

Quin servei us ha ofert Reempresa?

C: El reemprenedor em va informar del servei de Reempresa per tramitar el contracte de compravenda ja que havíem arribat a un acord. Vaig fer una primera reunió amb els consultors de Reempresa per tancar el marc de l’acord i posteriorment van signar el contracte de compravenda.

R: En el meu cas vaig donar-me d’alta al servei de Reempresa per tal de cercar restaurants a la ciutat de Barcelona, volia que m’assessoressin en tot el procés de compravenda.

En el moment que vaig cercar un restaurant que era del meu interès em van ajudar a fer el pla d’empresa per avaluar la viabilitat del negoci. Un cop em vaig decidir per realitzar la compravenda, em van preparar el contracte de compravenda de l’activitat.

 

Quin consell donaríeu a una persona que s’estigui plantejant venir a Reempresa a vendre una empresa, és a dir, a un cedent? I un consell per a un reemprenedor?

C: Venir des del principi per vendre l’empresa ja que el servei és molt útil, et poden ajudar a cercar un comprador i a més t’ajuden a realitzar la compravenda de manera correcta. Jo no tenia experiència en per vendre la meva empresa i és un recolzament molt important.

R: L’assessorament en tot el procés és fantàstic, des de la cerca i presentació d’empreses del teu interès, l’assessorament en la revisió de documentació de l’empresa, creació del pla d’empresa, fins la signatura dels contractes corresponents per la compravenda de l’empresa.