"Reempresa ens ha facilitat tot el procés, ens ha donat un servei integral"

Publicat el 13-01-2022Minimoi World| Ubicació: Barcelona| Nom de la reemprenedora: Maite Andrés(R)| Nom de la cedent: Roser Cuscó(C)

Ens podeu explicar breument a què es dedica l’empresa transmesa?
C: Minimoi World és un e-Commerce dedicat a la venda de productes de decoració infantil, què disposa de marca pròpia reconeguda arreu d’Espanya.

 

Per què vas decidir posar-la a la venda?
C: Perquè volia fer un canvi professional però al mateix temps desitjava que l’empresa tingués un nou impuls, ja que crec que és una marca amb molt potencial i seria perfecte que alguna persona amb empenta pogués seguir amb el negoci.

 

Per què vas decidir a reemprendre una empresa? Què et va fer decidir-te per aquesta?
R:  Perquè sempre havia tingut en ment tenir un negoci propi, i vaig veure que aquesta empresa al ser un e-Commerce m’aportava flexibilitat a l’hora d’emprendre. D’altra banda, el negoci està relacionat amb el món del disseny d’interiors, tema que domino ja que l’he estudiat.

 

Vols fer algun canvi o innovació?
R: En principi començaré mantenint tots els productes propis de la marca, ja que crec que son molt bons i funcionen correctament i, a mig-llarg termini la meva idea és integrar serveis de decoració.

 

Quina era la teva formació i experiència professional prèvia?
R: Jo he estudiat ADE i sempre he treballat a departaments de banca i comptabilitat.

 

Quin servei us ha ofert Reempresa?
C: Reempresa ens ha facilitat tot el procés, ens ha donat un servei integral. Estic molt satisfeta amb l’acompanyament i l’atenció rebuda, tot i ser èpoques festives (Nadal) han sigut molt ràpids en respondre sempre als meus dubtes. Crec que és un servei excel·lent i eficient, han sigut molt professionals en tot el procés i crec que és un servei que hauria de conèixer més gent.
R: Reempresa ens ha ofert un bon tracte i seguiment des del començament, ho recomano al 100% a qualsevol persona que vulgui reemprendre un negoci. El que més destaco és que ens han ofert un servei imparcial i independent però a l’hora de proximitat i confiança.

 

Creieu important treballar conjuntament durant un període de temps per transmetre el coneixement empresarial?
C: Crec que sí, de fet ja ho hem parlat. Per mi és important perquè m’agradaria que l’empresa continués durant molts anys, ja que la vaig crear i fer créixer des del principi i per mi ara és com un fill. Crec que la Roser serà la reemprenedora ideal per l’empresa.
R: Per mi és important l’acompanyament per tal de seguir amb la seva filosofia i forma de fer, ja que fins a dia d’avui crec que ha sigut tot un èxit.

 

Quin consell donaríeu a una persona que s’estigui plantejant venir a Reempresa a vendre una empresa, és a dir, a un cedent? I un consell per a un reemprenedor?
C: Crec que Reempresa et dona la tranquil·litat necessària a l’hora d’encarar tot el procés de compravenda, ja que et transmeten confiança, seguretat i professionalitat.
R: Aconsello que no tinguin por a l’hora de comprar un negoci, ja que la seguretat del servei de Reempresa et dona la confiança necessària per reemprendre, perquè son imparcials i no vetllen pels interessos d’una part o l’altra.