"Reempresa ha sigut una guia per poder assolir el meu objectiu"

Publicat el 09-09-2021Nom de l'empresa: Formatges Molins | Ubicació: c/ Dr. Barraque | Nom del cedent: Marta | Nom del reemprenedor: Elena

 

Ens podeu explicar breument a què es dedica l’empresa transmesa?

C: L’empresa és una botiga que es dedica a la venda de productes alimentaris, sobretot està especialitzada en formatges, ibèrics, vins i caves, iogurts, tot artesanal i d’alta qualitat.

 

Per què vas decidir posar-la a la venda?

C: Vaig decidir posar-la en venda perquè creia que ja era hora de jubilar-me.

 

Per què vas decidir a reemprendre una empresa? Què et va fer decidir-te per aquesta?

R:  Volia un canvi en la meva vida professional,  últimament no m’agradava treballar per tercers, és per això que tenia ganes de treballar per mi mateixa, portant algun negoci que encaixes amb mi. Al final em vaig decidir per aquesta tenda perquè em va agradar el poble, el producte i el local on es duia a terme l’activitat. Una de les coses que més em van convèncer és que en aquesta botiga pots decidir el producte i, justament això és el que buscava.

 

Vols fer algun canvi o innovació?

R: En principi no, vull seguir amb la mateixa línia de negoci amb la que s’ha treballat en els últims anys, ja que crec que és l’adient i funciona.

 

Quina era la teva formació i experiència professional prèvia?

R: Abans treballava a una empresa en un lloc control de qualitat ambiental  i també de tècnica de laboratori. Vaig voler fer aquest canvi perquè m’agrada el contacte amb client, i tenir una botiga t’apropa molt a la gent.

 

Quin servei us ha ofert Reempresa?

C: Reempresa ens ha ajudat i acompanyat en tot el procés de transmissió empresarial, des de que ens vam plantejar vendre el negoci fins la signatura del contracte de compravenda.

R: Reempresa ha sigut una guia per poder assolir el meu objectiu, comprar l’empresa desitjada, una empresa que m’apropés a la gent i m’allunyés del meu treball anterior.

 

Creieu important treballar conjuntament durant un període de temps per transmetre el coneixement empresarial?

C: Sí,  ja portem temps treballant i en aquest període de transició hem pogut resoldre tots els dubtes que li ha generat el negoci. Crec que poc a poc i amb paciència podrà agafar un bon ritme de treball i tirar la botiga endavant sense cap dubte.