“Reempresa t’ensenya el camí a seguir i l’atenció es molt propera, atenta i activa”

Publicat el 07-01-2020Empresa: Escola bressol PAUPÍ. Localitat: Barcelona | Cedent: Esperança Ayra | Reemprenedora: Laia Morales

Ens podeu explicar breument a què es dedica l’empresa cedida?

C: Paupí és una escola bressol ubicada a Barcelona i que té una marca personal gràcies a les mestres actuals i les que han col·laborat al llarg dels anys. És un projecte de proximitat respecte dels pares, els alumnes i l’equip.

 

Per què vas decidir posar-la a la venda?

C: Principalment perquè em jubilava i penso que amb la forma de treballar que havíem aconseguit era una llàstima tancar i que ningú ho continués.

 

Per què vas decidir reemprendre una empresa?

R: Actualment tenim una escola bressol a l’eixample dret i veiem que les famílies estan molt contentes i volíem oferir això mateix a un altre districte. Considero que quan algú cedeix una empresa d’alguna manera t’està deixant un tresor i més en el cas d’una escola bressol.

 

Quin servei us ha ofert Reempresa?

C i R: Per a nosaltres el servei de Reempresa ha estat un 10. T’ensenyen el camí a seguir i l’atenció ha estat molt propera, ràpida, atent i activa. El paper de la consultora ha estat principalment de mediadora.

 

Creieu important treballar conjuntament durant un període de temps per transmetre el coneixement empresarial?

C i R: De fet, fins el darrer moment ho hem estat fent. Hi hagut bona entesa i comunicació.

 

Quins consell donaríeu a una persona que s’estigui plantejant venir a Reempresa a vendre una empresa, és a dir, a un cedent? I un consell  per a un reemprenedor?

C i R: Recomanem que vinguin a Reempresa i que les parts s’assessorin de la normativa i la legalitat de l’operació.