"Sense la vostra ajuda potser ens hauríem tirat enrere"

Publicat el 20-10-2020Empresa: Carnisseria Xarcuteria Josmar / Carnisseria i Xarcuteria Ordoñez | Localitat: Mataró | Reemprenedors: Carlos Garcia i Fátima Ordoñez | Cedent: José Antonio Castillo

José Antonio, ens podries explicar breument a què es dedica el teu negoci, quan el vas crear i per què vas decidir vendre’l?

C: Es dedica al comerç al major de xarcuteria i carnisseria. El vaig voler vendre perquè estava cansat, esgotat físicament i necessito canviar, porto 25 anys treballant 6 dies a la setmana darrera del taulell.

 

Carlos i Fátima, per què vau decidir reemprendre  aquest negoci?

R: Treballàvem els dos a la mateixa empresa i vam quedar-nos a l’atur tots dos. Som mare i fill,  i vam decidir emprendre alguna cosa per nosaltres, ja que coneixem el sector i ens fa molta  il·lusió. Hem de mirar el futur que tenim per endavant i emprendre per alguna cosa bona. Vam trobar el negoci a través de Reempresa, ens va agradar i vam tenir un bon acord amb el Jose i la Mari, els propietaris de Xarcuteria Josmar.

 

Quin servei us ha ofert Reempresa?

R: Per a nosaltres tot el que necessitàvem, perquè no en teníem ni idea de com comprar una empresa i gràcies a vosaltres que ens heu ajudat, hem pogut tancar l’acord. Nosaltres  no teníem ni idea respecte com fer-ho i  sense la vostra ajuda, potser ens hauríem tirat enrere. Gràcies a Reempresa, hem seguit pel bon camí. Estem molts contents i us donem la nota de 10 de com ens heu ajudat en tot el procés.

C: És un molt bon servei i ens ajudat sense cap cost.

 

Algun consell que els donaríeu a un empresari que vulgui transmetre la seva empresa, com ho heu fet vosaltres?

R: Sí, que vingui al Tecnocampus, que aquí l’informeu bé i ajudeu. Apart de tot els procés de cessió del negoci amb Reempresa , ens heu ajudat a crear la societat, Carnisseria i Xarcuteria Ordoñez S.C.P., també a gestionar una subvenció que ens ajudarà en el negoci i a demanar la capitalització l’atur. Ja li he comentat a una persona coneguda que ha muntat un negoci a Tenerife, li vaig dir que a Mataró, al TecnoCampus, a nosaltres ens han ajudat molt.

C: Avui en dia, tot es qüestió de pagar i moltes persones es tiren enrere per aquest motiu. A part de l’ajut amb les gestions, estic molt content del tracte que doneu: cordial, familiar, i ens heu transmès tranquil·litat, ja que quan no saps del tema, es fa tot molt complicat. Si trobes qui t’orienti, et dona moltíssima confiança, i això Reempresa ho transmet. Vull agrair-vos, per la part que em toca i per part d’ells també, el vostre valuós ajut.