Un nou cas d’èxit del programa Reempresa al barri de l’Escorxador de Lleida

Publicat el 28-02-2020Empresa: Herbodietètica El Graner | Localitat: Lleida | Reemprenedora: Liliana Falamas
Es tracta d’una herbodiètica  que ofereix consultes personalitzades per ensenyar a menjar sa i natural als seus clients promovent  productes de proximitat de les terres de Lleida.

GLOBALLEIDA suma un nou cas d’èxit amb el programa Reempresa promogut per la Cecot i Autoocupació, per garantir la continuïtat de les empreses de la demarcació de Lleida. Es tracta del cas concret de l’herbodiètica situada al carrer Neptú del barri de l’Escorxador.

Un establiment que gràcies al programa Reempresa seguirà en funcionament i oferint nous serveis als clients que, a més de comprar productes alimentaris naturals, bio i ecològics, complements alimentaris orto molecular de plantes i herbes medicinals  disposaran en el mateix establiment d’una oferta molt àmplia d’esmorzars i berenars saludables a un preu molt competitiu.

La reemprenedora de l’Herbodietètica El Graner, la Liliana Falamas dietista nutricionista amb una llarga experiència en aquest sector disposa d’una consulta en el mateix establiment per atendre de forma personalitzada i poder ensenyar a menjar sa i natural als seus clients promovent  productes de proximitat de les terres de Lleida. Un  gir innovador a la imatge de l’anterior negoci donant-li un toc personal i apostant  per oferir nous serveis per garantir la fidelització dels clients de sempre i atreure’n de nous.

Tant important com la creació d’empreses és afavorir la continuïtat i el creixement de les ja existents. Amb el programa Reempresa, mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya, Lleida ha tancat el 2019 amb més 35 negocis que representen una inversió induïda de prop de 900.000€ i el manteniment de 80 llocs de treball a la província, resultat de 105 assessoraments a reemprenedors i cedents interessats en comprar o vendre un negoci. Des de 2011 s’han salvat 160 negocis i 370 llocs de treball a la demarcació.