Ajuntament de Granollers


Josep Mayoral i Antigas

Alcalde de Granollers

L’Ajuntament de Granollers ofereix diferents serveis dirigits a les empreses, a empresaris/àries i a persones que tenen una idea de negoci o que es plantegen l’autoocupació. Dins el marc d’actuacions destinades al suport i creixement del teixit empresarial, ens hem sumat a la Reempresa perquè estem convençuts que és una eina que us permetrà conèixer i aplicar el nou model d'emprenedoria i de creixement empresarial, i que volem contribuir a estendre a Catalunya.

La Reempresa és el procés que vincula les persones empresàries que volen cedir la propietat de les seves empreses amb les persones emprenedores que la volen adquirir, evitant el tancament de negocis que estan en funcionament. El Centre de Reempresa de Catalunya s'ha creat amb la finalitat de posar en contacte les dues parts i acompanyar-les durant aquest procés.

Des de Can Muntanyola. Centre de Serveis a les Empreses, gestionat per l'Entitat Pública Empresarial Granollers Mercat, us oferim la informació, l'assessorament i l’acompanyament necessari perquè els vostres projectes de Reempresa siguin un èxit.

Vull agrair a la Diputació de Barcelona que hagi comptat amb l'Ajuntament de Granollers per participar en el projecte del Centre de Reempresa de Catalunya impulsat per la patronal Cecot i Autoocupació, la Fundació Privada per a la Promoció de l’Autoocupació a Catalunya.Actualment, l’Ajuntament de Granollers dona servei a les empreses cedents i a les persones reemprenedores de Granollers, Vilanova del Vallès, Lliçà de Vall, Lliçà d'Amunt, Montmeló i Montornès del Vallès.

Consulta les dades del Punt d'Atenció