Ajuntament de Granollers


Josep Mayoral i Antigas

Alcalde de Granollers

Em plau informar-vos que des de l’Ajuntament de Granollers ens hem sumat a la Reempresa perquè estem convençuts que és una eina que us permetrà conèixer i aplicar el nou model d'emprenedoria i de creixement empresarial, i que volem contribuir a estendre a Catalunya.

La reempresa és el procés que vincula els empresaris i les empresàries que volen cedir la propietat de les seves empreses amb les persones emprenedores que la volen adquirir. El Centre de Reempresa de Catalunya s'ha creat amb la finalitat de posar en contacte les dues parts i acompanyar-les durant aquest procés.

Vull agrair a la Diputació de Barcelona que hagi comptat amb l'Ajuntament de Granollers per participar en el projecte del Centre de Reempresa de Catalunya, que impulsa la patronal Cecot i el CP'AC, Fundació Privada per a la Promoció de l'Autoocupació de Catalunya.

Des de Can Muntanyola. Centre de Serveis a les Empeses, gestionat per l'Entitat Pública Empresarial Granollers Mercat, us oferirem la informació i l'assessorament necessari perquè els vostres projectes de reempresa siguin un èxit.Actualment, l’Ajuntament de Granollers dóna servei als cedents i reemprenedors de Granollers, la Roca del Vallès, Vilanova del Vallès, Canovelles, Lliçà de Vall i Lliçà d'Amunt

consultalesdades2