Ajuntament de Manlleu

Ajuntament de Manlleu

Àlex Garrido

Àlex Garrido

Alcalde

Manlleu treballa des de fa anys per  crear un entorn més favorable a l’activitat econòmica i a l’ocupació. Per això, volem formar part de Reempresa, una iniciativa que aposta per cedir l’èxit empresarial d’unes a altres mans, de fet, a unes noves mans. En moments com l’actual, Reempresa és un instrument molt vàlid per evitar la pèrdua de petits negocis i alhora ajudar l’autoocupació. 

Reempresa aporta guanys per a les dues parts. Permet que el propietari que no pot continuar al capdavant del seu negoci el pugui el cedir a una altra  persona que té interès i ganes de donar-li continuïtat. D’aquesta manera, el territori no perd l’empresa i un nou emprenedor crearà el seu propi lloc de treball.

Reempresa proporciona formalitat i ofereix metodologia per tal que cedent i emprenedor puguin arribar a un acord de cessió que sigui beneficiós per a tots dos. 

Aprofito aquestes ratlles per encoratjar, d’una banda, les persones amb ganes de crear empresa i d’autoocupar-se, i de l’altra, propietaris de negocis als quals no poden donar continuïtat, a conèixer el programa Reempresa. Des de Manlleu esperem poder-los ajudar.Actualment, l’Ajuntament de Manlleu dona servei a les empreses cedents i a les persones reemprenedores de Manlleu, Roda de Ter, les Masies de Roda, Tavertet, Rupit i Pruit, l'Esquirol, Sant Pere de Torelló, Santa Maria de Besora, Montesquiu, Sora, Sant Quirze de Besora, Orís, Sant Vicenç de Torelló, Torelló, les Masies de Voltregà, Santa Cecília de Voltregà i Sant Hipòlit de Voltregà.

 

Consulta les dades del Punt d'Atenció