Ajuntament de Molins de Rei

Ajuntament de Molins de Rei


Xavi Paz

Alcalde

Reactivar el desenvolupament econòmic de la vila és clau per generar llocs de treball i assolir la cohesió social del territori. Per aquest motiu, és una prioritat de l’Ajuntament de Molins de Rei fomentar l’activitat econòmica i afavorir la creació de llocs treball donant suport a la millora de la competitivitat i al creixement empresarial, fomentant la col·laboració empresarial i de tots els agents socioeconòmics i captant empreses de valor afegit al territori.

La conjuntura econòmica actual ens obliga a buscar fórmules que incentivin l’emprenedoria i l’activitat empresarial i Reempresa és un projecte que dóna resposta a aquestes necessitats: d’una banda ajuda als empresaris que volen vendre el seu negoci per jubilació, salut o altres motius i, de l’altra, ofereix als emprenedors l’oportunitat de donar una segona oportunitat a empreses en funcionament que es podrien veure obligades a tancar per manca de continuïtat.

Des del punt Reempresa de Molins de Rei dinamitzem aquestes cessions i contribuïm a mantenir viu el teixit empresarial del municipi. És per això que us animem a fer ús dels recursos que posem a la vostra disposició si voleu vendre o comprar una empresa en funcionament.

Actualment, l’Ajuntament de Molins de Rei dona servei a les empreses cedents i a les persones reemprenedores de Molins de Rei, El Papiol, Pallejà, Corbera de Llobregat, La Palma de Cervelló, Cervelló, Vallirana, Torrelles de Llobregat, Santa Coloma de Cervelló, Sant Vicenç dels Horts i Sant Feliu de Llobregat.

 

Consulta les dades del Punt d'Atenció