Ajuntament de Rubí - Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE)


Ana María Martínez

Alcaldessa

Des de fa dècades que l’Ajuntament de Rubí ha impulsat de forma decidida tot tipus d’iniciatives encaminades a fomentar la competitivitat empresarial, i n’ha estat buscant la consolidació en el territori i, alhora, cercant la implantació de nous projectes. La situació de crisi econòmica dels darrers anys, però, ens està obligant com a administració més propera al ciutadà, a buscar fórmules noves per incentivar l’activitat empresarial. Un exemple d’això és el projecte que us presentem. Reempresa recull, d’una banda, aquest esperit de suport a les empreses i als emprenedors, i, de l’altra, ressuscita el valor afegit que suposa donar una segona vida a les coses que funcionen, en aquest cas la conservació del patrimoni empresarial.

Què passa quan es deixa un negoci amb projecció per jubilació, malaltia o reconversió? Intentar que aquests projectes empresarials tornin a tenir una segona oportunitat és l’objectiu de Reempresa. Com a administració creiem que ara més que mai hem de donar tot tipus de resposta a les empreses, i ens hem d’adaptar a les noves pràctiques i reformar constantment les nostres eines amb un objectiu molt clar: la lluita contra l’atur.

Per aquesta raó hem volgut estar al costat de la Diputació de Barcelona en el projecte Reempresa, per tal de dinamitzar aquest tipus de cessions. Creiem que accions com aquesta són primordials en el context econòmic actual per promoure la fortalesa del teixit empresarial català a través del manteniment d’un alt percentatge d’empreses que, si no fos per Reempresa, haurien acabat desapareixent. Esperem, per tant, que el projecte Reempresa s’ajusti a les vostres necessitats i que feu ús dels recursos que posem a la vostra disposició.Actualment, l’Ajuntament de Rubí dona servei a les empreses cedents i a les persones reemprenedores de Rubí i Castellbisbal.

 

Consulta les dades del Punt d'Atenció