Ajuntament de Sant Celoni

Ajuntament de Sant Celoni (Centre de Formació i Ocupació Sax Sala)

Raül Garcia Ramírez

Raül Garcia i Ramírez

Alcalde

L’Ajuntament de Sant Celoni uneix forces amb la patronal catalana Cecot i la Diputació de Barcelona per impulsar i estructurar la transmissió d’empreses i apostar, així, per la continuïtat de negocis econòmicament viables i el manteniment i creació d’ocupació al municipi.

L’acord en el marc del projecte Reempresa és fruit de la col·laboració publico-privada que estem impulsant en els darrers anys, entès com factor clau per al desenvolupament econòmic del nostre territori i la generació de nous llocs de treball.

L’establiment d’un Punt d’atenció de Reempresa al Centre de Formació i Ocupació – Sax Sala ens permetrà assessorar empresaris i empresàries que cedeixen el seu negoci i emprenedors i emprenedores que li donin continuïtat. Això és, posant en contacte persones que volen emprendre un projecte empresarial o negoci sense partir de zero amb empresaris i empresàries que volen cedir la seva empresa o negoci, facilitant d’aquesta manera el relleu a l’empresa ja existent per rellançar-lo, consolidar-lo i fer-lo créixer, evitant-ne el seu tancament.

Us convido a participar en aquest projecte, on us oferirem assessorament en tot el procés de reemprendre. Apostem plegats per la continuïtat de les activitats empresarials ja existents, reforcem la seva competitivitat i evitem, d’aquesta manera, la pèrdua del capital emprenedor i d’ocupació.Actualment, l’Ajuntament de Sant Celoni dona servei a les persones cedents i reemprenedores de Sant Celoni, Vallgorguina, Santa Maria de Palautordera, Sant Esteve de Palautordera, Campins, Gualba, Fogars de Monclús i Montseny.

consultalesdades2