Ajuntament de Santa Perpètua de la Mogoda

Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda

Isabel Garcia Ripoll

Isabel Garcia Ripoll

Alcaldessa

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda va impulsar l’any 2014 l’Associació de Municipis de l’Eix de la Riera de Caldes (AMERC) amb l'objectiu de potenciar el desenvolupament empresarial, la indústria i la creació d'ocupació a les localitats que conformen aquest territori. Aquesta nova entitat impulsa l’execució de diversos projectes cooperatius en l’àmbit de la logística avançada, vehicle elèctric, la internacionalització de les pimes, la indústria 4.0. i la qualificació professional.

En aquest context en què és necessari, més que mai, posar totes les eines a l’abast de l’empresa per donar suport i fomentar el desenvolupament econòmic del territori, comptem amb el programa Reempresa, endegat des de la Cecot  i  la Diputació de Barcelona. Un nou model d’emprenedoria que fomenta la continuïtat d’empreses que són viables econòmicament i busquen un relleu en la propietat i la direcció. No és difícil imaginar casos en què, d'una banda, per jubilació, canvi de domicili o per qualsevol altre motiu personal, una persona ha de deixar de gestionar el seu negoci i, de l’altra, un emprenedor que cerca iniciar un projecte empresarial.

La nostra tasca, com Ajuntament, és aconseguir un entorn favorable per a la transmissió d’aquestes empreses i contribuir a l’enfortiment i el dinamisme del teixit empresarial de l’Eix de la Riera de Caldes.



Actualment, l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda dóna servei als cedents i reemprenedors de Santa Perpètua de Mogoda, La Llagosta, Polinyà, Palau-solità i Plegamans i Sentmenat.

consultalesdades2