Ajuntament de Santa Perpètua de la Mogoda

Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda

Isabel Garcia Ripoll

Isabel Garcia Ripoll

Alcaldessa

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda va impulsar l’any 2014 l’Associació de Municipis de l’Eix de la Riera de Caldes (AMERC) amb l'objectiu de potenciar el desenvolupament empresarial, la indústria i la creació d'ocupació a les localitats que conformen aquest territori. 

Volem ajudar amb Reempresa a impulsar un nou model d’emprenedoria que fomenta la continuïtat d’empreses que són viables econòmicament i busquen un relleu. No és difícil imaginar casos en què, d'una banda, per jubilació, canvi de domicili o per qualsevol altre motiu personal, una persona ha de deixar de gestionar el seu negoci i, de l’altra, una persona emprenedora cerca iniciar un projecte empresarial. També és una molt bona manera de fer créixer les empreses adquirint noves línies de negoci. 

La nostra tasca, com Ajuntament, és aconseguir un entorn favorable per a la transmissió d’aquestes empreses i contribuir a l’enfortiment i el dinamisme del teixit empresarial de l’Eix de la Riera de Caldes.Actualment, l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda dona servei a les empreses cedents i a les persones reemprenedores de Santa Perpètua de Mogoda, La Llagosta, Polinyà, Palau-solità i Plegamans i Sentmenat.

Consulta les dades del Punt d'Atenció