Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Ajuntament de Vilafranca del Penedès


Pere Regull i Riba

Alcalde

Com a alcalde de Vilafranca del Penedès és una satisfacció presentar-vos una nova eina que potenciarà les oportunitats empresarials a la nostra ciutat i comarca. Us presentem Reempresa, un instrument que significa un nou model de creixement empresarial que s’ha posat en marxa gràcies a l’acord de col·laboració signat amb la Diputació de Barcelona i la Cecot i que ofereix nombrosos avantatges i beneficis, tant per al teixit empresarial com per a la societat del nostre municipi i del nostre territori.

En els últims anys, s’han dedicat molts recursos a la creació de noves empreses. Tanmateix, a banda de crear-ne, és tant o més important dedicar l’esforç a mantenir les empreses solvents per tal que segueixin funcionant i no hagin de tancar per manca de relleu empresarial. Per aquest motiu, la reempresa es planteja com un bon instrument per garantir al llarg del temps l’activitat d’empreses econòmicament viables al nostre municipi.

Reempresa servirà per posar en contacte els empresaris i empresàries que volen cedir la propietat de les seves empreses amb persones emprenedores que les volen adquirir garantint així la seva continuïtat.Actualment, l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès dona servei a les empreses cedents i a les persones reemprenedores de la comarca de l'Alt Penedès.

Consulta les dades del Punt d'Atenció