Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental


L’Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental és un dispositiu territorial que té per objectiu fomentar una organització del treball i de la vida basats en els valors i principis de l’economia social i cooperativa a través de la dinamització, difusió, formació, acompanyament i treball en xarxa entre agents públics i privats.

Està format per 5 cooperatives amb activitat al territori i més d’una trentena d’entitats col·laboradores, públiques i privades, de la nostra comarca. Té la missió de promoure l’economia social i cooperativa com una manera de generar activitat econòmica que posa al centre les persones i busca el benestar col·lectiu per sobre del lucre.

Ofereix accions que faciliten el procés de relleu d’un negoci en mans d’un projecte cooperatiu que en garanteixi la seva continuïtat. Les cooperatives han demostrat ser una fórmula empresarial amb una elevada capacitat de resiliència en temps de crisi, independentment del seu sector d’activitat. Posen les persones al centre de la seva activitat. La possibilitat de fer un procés de “relleu cooperatiu” garanteix donar continuïtat als negocis i preservar el teixit comercial i veïnal.


Contacte: Albert Grifell

Telèfon: 693 827 752