coacb

Col·legi Oficial d'Agents Comercials de Barcelona

Ricard Penas

Ricard Penas

President

El Col·legi Oficial d’Agents Comercials gestiona milers de professionals del sector comercial i ofertes d’empreses que confien en les garanties i professionalitat dels col·legiats. Una entitat que intenta adaptar-se a l’actualitat en la seva formació, assessorament i serveis, acompanyant als seus col·legiats en la seva trajectòria professional.

En el nostre col·lectiu existeixen molts perfils que poden reemprendre un projecte professional o oferir el que han exectutat durant molts anys. Doncs la professió comercial és una oportunitat ocupacional per a qui es troba en situació d’atur, tinguin l’edat que tinguin; i on posar en valor la seva expertesa i coneixements. Aquest és el valor que les empreses i els projectes necessiten, i es valoren, realment: experiència, responsabilitat i el saber fer d’un bon professional, especialment els que tenen inquietuds de créixer i ganes de formar-se i reciclar-se.

Amb l’objectiu de sumar i aconseguir noves fites i sortides professionals: el COACB s’ha sumat amb la CECOT a la Guia per a la Reempresa, és una d’aquestes eines útils i un bon recurs per a iniciar projectes.

En aquesta plataforma un col·legiat pot des de vendre la seva cartera perquè es retira, fins accedir a projectes que pot reemprendre o liderar; tot això amb un assessorament gratuït per aquesta finalitat. Espero sigui una nova línia d’utilitat i permeti obrir i aprofitar sinèrgies vers el col·lectiu professional.


Telèfon: 93 231 94 12