Coell

Confederació d'Organitzacions Empresarials de Lleida (COELL)

Josep Maria Gardeñes

Josep Maria Gardeñes

President

COELL se suma al programa Reempresa de Catalunya, creat per la patronal Cecot i Autoocupació, amb el suport de la Generalitat de Catalunya i el Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER), per tal de donar assessorament tant per vendre la vostra empresa com per donar continuïtat a un negoci.

Creiem que és una gran possibilitat perquè la feina de tota una vida no es perdi, i perquè aquells que tenen ganes de crear valor a la nostra societat tinguin l’ocasió de continuar l’obra d’ algú, que en temps ulterior, també va ser emprenedor.

En aquests moments no podem permetre que empreses i negocis amb tradició, trajectòria i solvència es perdin per jubilació, per malaltia o per raons familiars, quan tenim persones que busquen la seva oportunitat dins de l’àmbit dels negocis.

L’objectiu és, doncs, impulsar i estructurar la transmissió d’empreses com a via de creixement d’activitat econòmica, evitant així el tancament de negocis econòmicament viables i la destrucció d’ocupació.

COELL posa a l’abast de totes les empreses, autònoms , emprenedors, futurs empresaris, futurs autònoms i futurs emprenedors, aquest servei, per Reemprendre amb la col·laboració dels seus tècnics que s’han format en l’ús de les eines necessàries perquè el procés sigui un èxit per ambdues bandes.

Estem, doncs, a disposició de totes aquelles empreses i persones del territori de Lleida interessades en aquest model.