Consell Comarcal de la Cerdanya


Isidre Chia Trilles

President

El Consell Comarcal de la Cerdanya té una llarga trajectòria d'aposta continuada pels projectes relacionats amb l'emprenedoria i l'ocupació, formant part de la xarxa de Catalunya Emprèn i portant a terme iniciatives d'assessorament, difusió, formació i seguiment tècnic a tota persona que vol emprendre, iniciar un negoci o una activitat professional al territori.

Així, es va valorar molt positivament la proposta de sumar el Consell Comarcal de la Cerdanya al projecte Reempresa, una iniciativa promoguda per la patronal Cecot i la Fundació Privada CP’AC, i amb la col·laboració amb la Diputació de Girona, que té per objectiu promoure l’assignació i la transferència d’empreses a Catalunya de forma eficient.

El projecte Reempresa és un servei inèdit al nostre territori, com a mecanisme pel qual una persona emprenedora pot prendre el relleu en la gestió d’una empresa en funcionament mitjançant la seva compra i rebre assessorament al llarg del procés de transferència. Les empreses del territori son l'element clau per al desenvolupament econòmic i la competitivitat de la Cerdanya, i com a important font d'ocupació, vitals pel teixit productiu. Reempresa és un instrument amb el potencial de mantenir viu aquest teixit al llarg del temps amb les possibilitats de continuïtat que aporta a les empreses en actiu, evitant el seu tancament o la seva desaparició.

Creiem que és indispensable que el Consell Comarcal de la Cerdanya formi part de projectes com Reempresa, per tal de cohesionar i sumar esforços per conservar i dinamitzar l'activitat econòmica dels pobles i municipis de la comarca, treballant per l'interès comú, reforçant una font d'ocupació i assegurant un millor futur pels nostres habitants.


Telèfon: 97 288 48 84