Consorci GLOBALLEIDA


Ramon Roca i Enrich

President

GLOBALLEIDA, integra en una sola entitat tota l’activitat de promoció econòmica del territori lleidatà, desenvolupant serveis i programes orientats a impulsar la creació de projectes empresarials, la millora de la competitivitat empresarial i el foment de l’ocupació.

Aquestes accions s’adrecen a totes les fases del desenvolupament d’una empresa, des del moment de la seva creació, el seu creixement o en moments més avançats de consolidació empresarial que busquen assolir fites com la internacionalització o processos d’innovació.

L’assessorament a emprenedors i l’acompanyament en el procés de creació del seu projecte empresarial representa un dels eixos de treball que formen part de l’activitat diària de la nostra entitat.

És en aquest àmbit on veiem un èxit l’acord amb la Patronal Cecot, que ens permetrà  ser punt d’atenció oficial de Reempresa a Lleida, un programa que complementa perfectament l’activitat i els objectius de la nostra entitat, que ara, a més d’impulsar la creació de nous projectes empresarials, podrà facilitar a les persones amb esperit i habilitats emprenedores una oportunitat per agafar el testimoni en la gestió d’una empresa ja en funcionament.

El nostre compromís serà màxim per consolidar i fer extensiu a tota la província aquest programa que ha de permetre garantir la continuïtat de molts negocis i llocs de treball. Tot això a més, ho farem desenvolupant el treball en xarxa amb els Consells Comarcals de la província, amb l’objectiu de consolidar conjuntament el teixit empresarial existent i reforçar la seva competitivitat.  

Iniciem així aquest nou projecte amb il·lusió, sabent de la importància de treballar en la creació d’un model d’emprenedoria i de creixement empresarial que incideix en la continuïtat de les empreses, posant en valor la seva història i l’esforç dels seus fundadors.


Telèfon: 973 72 55 22