Diputació de Barcelona

Diputació de Barcelona

Marc Castells i Berzosa

Núria Marín i Martínez

Presidenta de la Diputació de Barcelona

La Diputació de Barcelona, a través de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local, dóna suport a les polítiques de creació, consolidació i creixement d’empreses que porten a terme els ens locals de la província de Barcelona, apropant i proveint els recursos i serveis adequats a les necessitats de les persones emprenedores i les empreses que acudeixen a qualsevol dels més de cent Centres Locals de Serveis a les Empreses que existeixen a la nostra província.
Sens dubte, la implantació del Centre Reempresa de Catalunya ofereix una oportunitat als Centres Locals de Serveis a les Empreses d’ampliar la seva cartera de serveis. Per aquest motiu, des de la Diputació de Barcelona volem donar impuls a la seva implantació territorial, dotant als ens locals que participen del projecte de les eines i mecanismes específics per a l’impuls de les iniciatives de reempresa.

Aquest projecte, a banda de la publicació que tenen a les mans, comptarà també amb l’establiment de programes de formació, assessorament i assistència, a més d’un servei d’intermediació en els processos de compra-venda transparent i independent. Tots aquests productes i serveis que es posen a la disposició d’ens locals, cedents i reemprenedors han
estat pensats amb l’objectiu de donar suport a la continuïtat de les empreses.

Esperant que sigui del seu interès els animem a utilitzar aquests recursos que posem a la seva disposició.

Consulta el Termòmetre de la ReempresaConsulta els Punts d'Atenció