DigitalitzacióEn aquest taller de Recreixement farem un repàs de les diferents eines digitals que existeixen per poder saber què ens aporta cadascuna d’elles en el procés de transformació digital del teu negoci. A més, t’explicarem què és un pla de Màrqueting Digital i descobrirem perquè realment pot servir a una empresa com la teva.

Sessió 1: Perquè cal digitalitzar-se?
En aquesta sessió explicarem que transformar-se digitalment és necessari i és possible. Explicarem els avantatges i beneficis que aporta el procés de digitalització. Repassarem les fases que cal seguir en un procés de digitalització i en elles destacarem la presencia digital a internet, la digitalització en el lloc de treball o quins nous canals de venda ens ofereix la digitalització d’un negoci, entre d’altres aspectes.
A nivell pràctic explicarem com fer servir la utilitat del Google My Business per ajudar a que un comerç sigui més visible a internet i farem servir una eina d’autodiagnosi individual perquè cadascú sàpiga analitzar la seva situació actual.

Sessió 2: Eines
En aquesta sessió farem un repàs a les diferents tipologies d’eines digitals per poder saber que ens aporten cadascuna d’elles en el procés de transformació digital d’un comerç.
A nivell pràctic treballarem dues eines que poden resultar útils per un comerç: les accions d’e-mail màrqueting i com gestionar les diferents xarxes socials des d’una sola eina i així poder automatitzar i programar adequadament les diferents publicacions.

Sessió 3 i 4 : Pla de màrqueting digital
En aquesta sessió explicarem què és un pla de Màrqueting digital i de Comunicació i descobrirem perquè realment pot servir a un comerç.
A nivell pràctic explicarem com es pot definir al client ideal (Buyer Persona) o crear un contingut que enganxi amb la tècnica del Story Telling. En l’apartat de les xarxes socials explicarem com crear un anunci a Facebook Ads i Instagram i coneixerem la xarxa més actual i trencadora a nivell de gent jove, com és el TikTok i com ens pot ajudar en el món del comerç.
Finalment ajudarem a que cada participant pugui elaborar el seu propi pla de màrqueting i comunicació.
Aquestes accions definides al taller es fonamentaran en les capacitats, oportunitats i avantatges competitives que tingui el comerç per tal de desenvolupar-les i implementar-les en el futur.

Disposar d’un Pla de màrqueting digital i de comunicació permet organitzar les actuacions i els recursos necessaris per a la consecució dels objectius establerts, així com evitar riscos provocats per la improvisació.


Calendari

07/02/2022

Digitalització

Sessió Online

MicrosoftTeams

Dies: 7, 14, 21 i 28 de febrer

Horari: 14-16,30 h

INSCRIU-T'HI

20/04/2022

Digitalització

Sessió Online

MicrosoftTeams

Dies: 20 i 27 d'abril, i 4 i 11 de maig

Horari: 14-16,30 h

INSCRIU-T'HI


Informació d'interès

A qui va dirigit? Aquest taller va dirigit exclusivament a empreses.

Duració: 4 sessions de 2.5h/ 10h total.

Inscripció gratuita