Diversificació



La crisi sanitària provocada per la Covid-19 ha tingut i està tenint un enorme impacte en les empreses al nostre país. Fins a la data no s'havia produït un fenomen d'aquestes característiques que combina elements tant dispars que van des del xoc de demanda inicial, a la manca de matèries primeres, increments de costos logístics als canvis de model de negoci.

En aquest incert context, Reempresa -mitjançant aquest taller- pretén dotar d’eines a la petita i mitjana empresa, buscant reforçar-la a través de la recerca de nous sectors, clients i mercats i donant suport en la seva reconversió i adaptació als nous sectors amb més demanda.

El tallers pretenen ajudar a les empreses en la identificació de nous sectors client / mercats en base a la seva mida, tecnologia, capacitats productives, etc., i migració de part de la seva activitat cap a ells, per tal de garantir la seva viabilitat i desenvolupament futur i manteniment de llocs de treball.

Mitjançant casos pràctics i una metodologia àgil l’empresa tindrà un major gray de coneixement del seu entorn amb una major capacitat d’adaptació, identificant els sectors i mercat per afrontar un procés de diversificació.

TEMARI PROVISIONAL

  • INTRODUCCIÓ A LA DIVERSIFICACIÓ. CONCEPTES BÀSICS
  • TIPUS DE DIVERSIFICACIÓ
  • RAONS PER DIVERSIFICAR
  • AVANTATGES I INCONVENIENTS DE LA DIVERSIFICACIÓ
  • METODOLOGIA PER PORTAR A TERME UN PROCÈS DE DIVERSIFICACIÓ
  • ARBRES DE DIVERSIFICACIÓ
  • CASOS PRÀCTICS 

Calendari

28/03/2022

Diversificació (Indústria)

Sessió Online

MicrosoftTeams

Dies: 28 i 31 de març, i 4 i 7 d'abril

Horari: 14-16,30 h

INSCRIU-T'HI


Informació d'interès

A qui va dirigit? Aquest taller va dirigit exclusivament a empreses

Duració: 4 sessions de 2.5h/ 10h total

Inscripció gratuita