Especial Coronavirus

Ajuts per a persones autònomes amb motiu del Covid-19

Especial Coronavirus - 23/03/2020

Per donar resposta als moments d’excepcionalitat que estem vivint pel COVID-19, s’han establert noves ajudes per a persones autònomes. Els nostres companys d'Autoocupació n'han fet un resum perquè puguis estar al cas de totes les mesures que entraran en vigor en els propers dies.

Read more


L’Agència Tributària de Catalunya ha publicat a la seu electrònica la Nota informativa i preguntes freqüents en relació amb el compliment de les obligacions tributàries i les derivades de la recaptació en via executiva

Read more


En aquest post hi podreu trobar els documents de mesures econòmiques aprovades tant pel govern de Catalunya com per l'estat espanyol.

Read more


Aquest primer paquet de mesures s’ha elaborat en diàleg permanent amb els agents econòmics i socials de la ciutat, i s’anirà ampliant a mesura que la situació evolucioni.

Read more


Us fem arribar un recull de preguntes i respostes freqüent, elaborat per Egarsat, sobre la prestació extraordinària per cessament d'activitat per aquells autònoms que han vist suspesa o afectada la seva activitat arran de la crisi sanitària del COVID-19.

Read more


S’ha elaborat un model de declaració autoresponsable per facillitar als ciutadans i els agents de policia la comprovació que un desplaçament determinat corresponen a una activitat autoritzada, en el marc del Pla d’actuació del PROCICAT per malalties emergents activat en fase d’emergència-1.

Read more


Us informem que, atesa la situació d'emergència derivada de l'epidèmia del coronavirus SARS-CoV-2, la Generalitat ha considerat del tot necessari implantar i concretar les mesures de distància entre treballadors i treballadores i amb les persones usuàries en els centres de treball.

Read more


L'ICF i Avalis de Catalunya avalen el 75% dels préstecs de les entitats financeres amb la finalitat de cobrir les necessitats de liquiditat de les pimes catalanes a conseqüència de la situació derivada del COVID-19.

Read more


Per tal que pugueu operar amb les eines més adequades i no hàgiu d'assumir aquests riscos, us oferim un llistat d'empreses associades a l'Aseitec que us poden acompanyar en la implementació del teletreball.

Read more


El BOE ha publicat aquest dimecres el Reial decret llei amb mesures extraordinàries per pal·liar l'impacte de l'coronavirus, que mobilitzarà fins a 200.000 milions d'euros, dels quals 117.000 milions seran de el sector públic.

Read more


A través de la publicació en el BOE d'avui dimecres 18 de març de 2020, el Consell de Ministres del Govern d'Espanya ha aprovat mesures extraordinàries per a fer front a l'amenaça econòmica que presenta la malaltia COVID-19. Us les resumim en aquest post.

Read more