25 negocis buscaran relleu amb Reempresa al BizBarcelona

terrassadigital.cat

Publish on 06-06-2019

Start date: 06-06-2019

End date: 06-06-2019Així doncs, la sala L9 BizBarcelona acollirà xerrades sobre creixement empresarial, cerca de finançament, valoració d’empreses o sobre les facilitats de comprar una empresa i no haver-la de crear des de zero. A totes les conferències de Reempresa al BizBarcelona hi participaran testimonials del servei, amb l’objectiu d’apropar les casuístiques i experiències als assistents interessats en la reempresa.

A més de les diferents conferències, una selecció de més de 25 negocis seran al ja consolidat “espai de matchings”, un espai on les persones emprenedores que ho desitgin podran entrevistar-se amb els propietaris/àries de negocis de diferents activitats i sectors que, per motius diversos, no poden seguir al cap davant de l’empresa i necessiten un relleu.

Entre les empreses que hi participaran destaquen una empresa de venda, instal·lacions i manteniments del sector de les telecomunicacions, una cadena de tres forns de pa amb degustació a Barcelona, una empresa d’arts gràfiques o una empresa de màrqueting digital i e-commerce, entre d’altres.

A més, aquells emprenedors que ho vulguin també podran reunir-se amb un assessor financer de CaixaBank per poder estudiar les diferents possibilitats financeres a l’hora de comprar un negoci a través de Reempresa.

Després de l’èxit de l’any passat, Reempresa tornarà a organitzar un ”Elevator Pitch” d’empreses a la venda, un espai innovador i pioner al saló pensat perquè empresaris que volen vendre la seva empresa puguin donar-la a conèixer en poc més de tres minuts a possibles reemprenedors/es que es puguin plantejar reemprendre-la.

Tant l’espai de matchings com l’elevator pitch d’empreses a la venda del Centre de Reempresa de Catalunya compten amb el suport dels vuitanta punts d’atenció que Reempresa té als principals ajuntaments i consells comarcals de Catalunya, amb el suport de les Diputacions i altres institucions, han anat obrint durant aquests últims anys i dels més de 150 tècnics amb que compta actualment el servei.

Font: terrassadigital.cat

Reempresa als mitjans