Barcelona Activa i Reempresa s’uneixen per impulsar la cessió d’empreses com una via de creixement econòmic

Publish on 29-08-2012

Start date: 10-09-2015

End date: 10-09-2015

logo-ajuntament-bcnactiva1
logo-29_061

Barcelona Activa i Reempresa s’uneixen per impulsar la cessió d’empreses com una via de creixement econòmic

La tinenta d’alcalde d’Economia, Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Barcelona, Sònia Recasens, i el President de la Cecot, Antoni Abad, signen demà un acord de col·laboració entre ambdues entitats

En aquest context, es crearà a la ciutat un Centre de Reempresa amb l’objectiu d’oferir assessorament i formació tant a les empreses que cedeixen el seu negoci com als emprenedors que se’n fan càrrec d’aquest.

Es tracta d’una de les 30 mesures de la iniciativa Barcelona Creixement que es van presentar el passat mes de març.

Demà, dijous 30 d’agost, a les 12:30 h, tindrà lloc al Saló Ciutat de l’Ajuntament de Barcelona l’acte de signatura de l’acord de col·laboració entre Barcelona Activa i la patronal Cecot, en el marc de la iniciativa Barcelona Creixement.

Amb aquest acord es pretén dotar a Barcelona d’un Centre de Reempresa on impartir formació i oferir assessorament tant als empresaris que volen cedir la seva empresa  com als reemprenedors disposats a donar-los-hi continuïtat. L’objectiu és, doncs, impulsar i estructurar la cessió d’empreses com a via de creixement d’activitat econòmica, evitant així el tancament de negocis econòmicament viables i la destrucció d’ocupació.

L’acte comptarà amb la participació de l’alcaldessa accidental de Barcelona, Sònia Recasens, i el President de la patronal Cecot, Antoni Abad.

Premsa RSS

Sala de Premsa