El Mercat Central de Sabadell acull la presentació de “Reempresa Mercats Municipals”

Publish on 13-06-2018

Start date: 18-06-2018

End date: 18-06-2018El Mercat Central de Sabadell va acollir, el passat 11 de juny, la presentació de “Reempresa Mercats Municipals”, un projecte impulsat per la patronal Cecot i la Diputació de Barcelona, que treballa per tal de millorar la transmissibilitat de les parades dels mercats dels municipis de la Diputació i per apropar als emprenedors els avantatges d’instal·lar-se en un mercat.

A l’acte hi van participar la regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sabadell, Marisol Martínez, el diputat de Comerç de la Diputació de Barcelona, Isaac Albert, el secretari general de la Cecot i de Reempresa, David Garrofé a més d’Albert Colomer, director del Centre de Reempresa de Catalunya.

L’acte va servir per presentar els mercats municipals no només com a equipaments que acullen activitats econòmiques, sinó que a més també desenvolupen una funció d’articuladors socials dels municipis.

David Garrofé, secretari general de la patronal Cecot i del Centre de Reempresa de Catalunya, va destacar que “aquest treball conjunt entre la Cecot i la Diputació de Barcelona té un objectiu molt clar: consolidar el teixit empresarial dels mercats dels municipis de la província” i va voler definir Reempresa com un “mercat d’oportunitats”.

Per altra banda, Isaac Albert, diputat de Comerç de la Diputació de Barcelona, va refermar el suport de la corporació al projecte, remarcant la “vital importància que tenen com a agent dinamitzador dels nostres municipis i punt de trobada entre els habitants”.

Reempresa ofereix, tant a reemprenedors com a cedents d’una parada de mercat, informació i assessorament durant tot el procés: des de la valoració de l’empresa i l’oferta de cessió del negoci, assessorament en la redacció de la documentació oficial en el procés de transmissió, així com també suport per ajudar al reemprenedor a trobar una parada que s’adeqüi als seus interessos.

boto_mes_informacio_medium

Premsa RSS

Sala de Premsa