El programa “Reempresa Mercats Municipals” arriba a Terrassa per facilitar la transmissió i ocupació de les parades dels mercats

Publish on 18-07-2018

Start date: 18-07-2018

End date: 18-07-2018Terrassa, 18 de juliol de 2018. La seu del Mercat Municipal de Sant Pere de Terrassa ha acollit aquest matí la presentació de “Reempresa Mercats Municipals” a la ciutat, un projecte impulsat per la patronal Cecot i la Diputació de Barcelona, que treballa per tal de millorar la transmissibilitat de les parades dels mercats dels municipis de la Diputació i apropar als emprenedors els avantatges d’instal·lar-se en un mercat.

Reempresa i la Diputació de Barcelona treballen plegats amb l’objectiu de sensibilitzar sobre la possibilitat de negoci i oportunitat que representen els mercats municipals per a les persones emprenedores i per millorar i assegurar la continuïtat i successió de les parades dels mercats municipals. El programa s’està aplicant actualment a 50 mercats municipals de 33 municipis diferents de la província.

A l’acte hi ha assistit el primer tinent d'alcalde de l'Àrea de Cultura Innovació i projecció de l’Ajuntament de Terrassa, Amadeu Aguado, el diputat de Comerç de la Diputació de Barcelona, Isaac Albert i el president de la patronal Cecot i del Centre de Reempresa de Catalunya, Antoni Abad així com també paradistes i persones emprenedores interessades en el servei.

Per Amadeu Aguado, “els mercats de la nostra ciutat són un clar exemple de confiança i qualitat. Des de l’Ajuntament de Terrassa donem suport des de fa anys a Reempresa i celebrem que, juntament amb la Diputació de Barcelona, s’aposti pels mercats com un important instrument econòmic de la nostra ciutat”

Isaac Albert ha volgut destacar el compromís de la Diputació de Barcelona per dinamitzar i donar vida als mercats de la província. Per Albert, “els mercats dels nostres pobles i ciutats són un símbol de les ciutats i cal treballar perquè aquests segueixin sent un referent econòmic del nostre país”.

Per altra banda, Antoni Abad, ha volgut posar en valor els mercats de les ciutats catalanes “que expliquen molt de com són les ciutats”. Abad s’ha dirigit als paradistes del mercat per explicar-los que “si no tenen clara la continuïtat dels seus negocis per falta de relleu tenen Reempresa al seu servei”.

Des de la posada en marxa del projecte s’han reemprès 24 parades de mercat en funcionament i s’han ocupat 12 parades disponibles als diferents mercats de la Diputació de Barcelona.

Els usuaris interessats en el servei tenen a la seva disposició un Marketplace específic per a conèixer la Reempresa als Mercats Municipals, amb una oferta de més de 100 parades de a la seva disposició. Tot aquest servei és ofert per més de 53 tècnics dels diferents punts d’atenció de Reempresa així com també els tècnics de mercats i comerç dels diferents ajuntaments.

boto_mes_informacio_medium

Premsa RSS

Sala de Premsa