El punt d'atenció de Reempresa a Cardedeu ha assessorat a 25 cedents i 70 reemprenedors des del 2013

Publish on 19-04-2018

Start date: 19-04-2018

End date: 19-04-2018L'Ajuntament de Cardedeu va renovar dimecres al migdia el seu compromís amb el Centre de Reempresa de Catalunya. El municipi disposa des del 2013 d'un punt d'atenció de la Reempresa ubicat al Centre de Suport Empresarial i Tecnològic (CSETC) on ofereix assessorament tant als empresaris i empresàries que volen vendre la seva empresa com a les persones reemprenedores disposades a donar-los-hi continuïtat. L'objectiu del programa és impulsar i estructurar la transmissió d'empreses com a via de creixement d'activitat econòmica, evitant així el tancament de negocis econòmicament viables i la destrucció d'ocupació al municipi.

A Cardedeu hi ha hagut, fins a dia d'avui, un total de 5 reempreses d'èxit que han generat una inversió induïda de més de 125.000 euros. Aquestes reempreses d'èxit han permès salvaguardar més de 15 llocs de treball al municipi. El Punt d'Atenció de Reempresa ubicat al CSETC ha assessorat a un total de 25 cedents i a 70 reemprenedors disposats a agafar el testimoni d'una empresa que ja està en funcionament. A més de a Cardedeu, aquest punt d'atenció també dona servei als municipis de Cànoves i Salamús, Sant Pere de Vilamajor, Sant Antoni de Vilamajor, Llinars del Vallès i Vilalba Sasserra.

A l'acte d'ahir hi va participar la regidora de Desenvolupament Local de l'Ajuntament de Cardedeu, Núria Hernández, la coordinadora de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació de Barcelona, Rosa Serra, el president de la patronal Cecot i del Centre de Reempresa de Catalunya, Antoni Abad, i la consultora del Centre de Reempresa de Catalunya, Laura Sallent.

Premsa RSS

Sala de Premsa