La Matinal de la Reempresa aplega a més de 100 empresaris i emprenedors a Badalona

Publish on 15-11-2018

Start date: 15-11-2018

End date: 15-11-2018Badalona, 15 de novembre de 2018. El Centre de Negocis i Congressos de Badalona (BCIN)  ha acollit aquest dijous al matí la sisena edició de la Matinal de la Reempresa; un matí d’activitats i conferències destinades a persones empresàries que busquen vendre la seva empresa i a emprenedors/es que busquen agafar el relleu d’un negoci que ja està en funcionament.

 

L’acte, que ha reunit a un centenar d’assistents entre persones empresàries i emprenedores, ha estat coordinat conjuntament amb el Servei d’Impuls Municipal de Promoció de l’Ocupació  de l’Ajuntament de Badalona i Grameimpuls de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet en la seva qualitat de punts d’atenció de Reempresa.

 

Álex Pastor, alcalde de l’Ajuntament de Badalona, Leandre Mayola, gerent de serveis de Promoció Econòmica i Ocupació de la Diputació de Barcelona, Antoni Abad, president del Centre de Reempresa de Catalunya i de la patronal Cecot i Albert Colomer, director del Centre de Reempresa de Catalunya han estat presents a l’acte de benvinguda de la matinal.

 

A la jornada també hi ha assistit el regidor de Promoció Econòmica i Comerç de l’ajuntament, Jordi Subirana, així com el gerent del BCIN, Faustino Marin, entre diversos tècnics i caps de promoció econòmica dels diferents punts d’atenció participants a la matinal i representants d’entitats i associacions empresarials de la comarca.

 

En la seva intervenció, Álex Pastor, alcalde de la ciutat, ha volgut “agrair la tasca que desenvolupen els treballadors de l’Ajuntament, que són qui fan possible que Badalona sigui el municipi de la província amb més casos d’èxit del servei”.

 

Per Leandre Mayola, gerent de serveis de Promoció Econòmica i Ocupació de la Diputació de Barcelona, ha posat de manifest el compromís de la Diputació de Barcelona amb Reempresa, un projecte que “ha permès evitar que es tanquessin un gran nombre de negocis per falta de relleu”.

 

Aquesta acció de treball en xarxa promoguda des de la Diputació de Barcelona i coordinada pel Centre de Reempresa de Catalunya, s’emmarca en el conveni de col·laboració que el 2016 van renovar la DIBA i la patronal Cecot per consolidar un mercat organitzat i transparent de compravenda de petites i mitjanes empreses mitjançant els 35 punts d’atenció de la demarcació de Barcelona.

 

En aquest sentit, Albert Colomer, director del Centre de Reempresa de Catalunya ha agraït públicament la implicació de la Diputació de Barcelona i dels seus ajuntaments i en especial als tècnics i tècniques que fan possible l’èxit del programa. Colomer ha destacat les 76 empreses de Badalona que no han hagut d’abaixar la persiana gràcies a Reempresa i els més de 160 llocs de treball que s’han salvaguardat amb la continuïtat d’aquests negocis.

 

Per últim, Antoni Abad, president del Centre de Reempresa de Catalunya ha volgut posar èmfasi en “el treball conjunt entre la Diputació i la patronal Cecot i Autoocupació per seguir mantenint viu el teixit empresarial del nostre territori”. Per Abad, “Reempresa ha esdevingut el gran referent de la col·laboració publicoprivada” al nostre país.

 

L’acte s’ha estructurat en diverses activitats: dues conferències amb l’objectiu d’assessorar a possibles cedents i reemprenedors interessats en el programa, un elevator pitch on diferents cedents han pogut presentar la seva empresa a diferents emprenedors amb poc més d’un minut i mig i un espai de matchings, on els participants han disposat de 30 minuts per poder-se entrevistar amb diferents cedents que busquen vendre el seu negoci. L’objectiu d’aquesta activitat és poder acostar a les persones interessades en reemprendre un negoci amb altres que busquen cedir-lo perquè es coneguin i aquests últims puguin explicar de primera mà el funcionament i gestió de la seva empresa.

 

Durant l’espai de matchings, els cedents també han tingut l’oportunitat de reunir-se amb Gestors de Negoci de CaixaBank i han pogut resoldre dubtes relacionats en com poder finançar la compra d’una empresa.

boto_album_fotos

Premsa RSS

Sala de Premsa