Reempresa, convidada a la Cimera Internacional de la Transmissió Empresarial del Quebec

Publish on 13-05-2019

Start date: 13-05-2019

End date: 13-05-2019Quebec, 13 de maig del 2019. El Centre de Convencions del Quebec va acollir aquest passat dimarts la vuitena Cimera Internacional dedicada a la transmissió d’empreses. Aquesta cimera permet fomentar l’intercanvi de bones pràctiques de professionals de l’àmbit de la transmissió empresarial així com també promoure el debat sobre la importància de la reempresa de negocis a l’economia del segle XXI.

El Centre de Reempresa de Catalunya, que el 2017 va rebre el Premi Europeu de Promoció Empresarial de la Comissió Europea, va ser un dels convidats a participar en el debat d’experts internacionals per exposar el retrat de la reempresa de negocis a Catalunya i els reptes del servei per als propers anys de la mà d’Albert Colomer, director de Reempresa i president d’Autoocupació. A més de Colomer, també van participar al col·loqui representants de Bèlgica, França i Estats Units.      

Reempresa es va presentar com a un model d’èxit i de col·laboració publicoprivat on “l’acompanyament i la formació per a les persones que venen el seu negoci i els emprenedors i emprenedores que hi volen donar continuïtat és fonamental”, va destacar Colomer.

En la seva intervenció, Colomer també va posar en valor que “el 75% de les empreses que s’han comprat a través de Reempresa han augmentat la seva facturació així com també que el 31% ha contractat nous treballadors després de la compra del negoci” destacant el compromís del Centre de Reempresa de Catalunya per afavorir el creixement de les petites i mitjanes empreses del país.

El director de Reempresa també va poder intercanviar visions i opinions sobre les diferents polítiques de suport a la reempresa de negocis amb el ministre d’Economia i Innovació del Quebec, Pierre Fitzgibbon, que va presidir l’acte d’inauguració de la cimera.  

 

Més de 2.200 negocis salvaguardats des del 2011

El Centre de Reempresa de Catalunya, una iniciativa de la patronal Cecot i d’Autoocupació, ha evitat el tancament de més de 2.200 empreses a Catalunya des del 2011 generant una inversió induïda de més de 102MEUR i salvaguardant més de 6.000 llocs de treball al país.

 

Linia_notes_premsa

Fotografia: Albert Colomer, segon per la dreta amb el ministre d’Economia i Innovació del Quebec, Pierre Fitzgibbon, acompanyat per representants de Transeo i la Cambra de Comerç de París. Autor: Samuel Tessier.

Premsa RSS

Sala de Premsa