Signem un conveni amb l’Ajuntament de L’Hospitalet i la DIBA per oferir la Reempresa a les empreses i emprenedors de la zona

Publish on 10-04-2014

Start date: 10-09-2015

End date: 10-09-2015

Fotografia_Ajuntament_LHospitalet_Premsa

L’acord facilitarà que l’Ajuntament de L’Hospitalet pugui oferir assessorament tant a empresaris que cedeixen el seu negoci com als emprenedors disposats a donar-los-hi continuïtat.

L’alcaldessa, Núria Marín; el president de la patronal Cecot, Antoni Abad; el president de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació de Barcelona, Ferran Civil, i  el tinent d’alcalde de l’Àrea de Promoció  Econòmica i Ocupació, José María García Mompel, han signat avui l’acord de col·laboració  pel qual l’Ajuntament de L’Hospitalet s’adhereix al programa Reempresa. Es tracta d’una iniciativa que facilita el contacte entre empreses, emprenedors i empresaris per enfortir i dinamitzar el teixit empresarial a través de la compravenda de negocis.

Núria Marín ha dit que “Reempresa encaixa plenament amb el nostre model de ciutat de buscar oportunitats que impulsin l’economia pensant en la ciutadania, en el futur de tothom”. L’alcaldessa ha destacat que la col·laboració entre els àmbits públic i privat que s’estableix en aquesta iniciativa “és també el que defenso sempre: la suma de sinergies per avançar amb més força”. Núria Marín també ha valorat que Reempresa està dirigida, principalment a petites empreses i al comerç, uns sectors amb un fort pes a l’economia de L’Hospitalet.

Reempresa és una iniciativa en la qual un o més emprenedors accedeixen a la propietat d’una empresa que ja funciona per seguir fent-la créixer, sense haver-la de crear des de zero. L’objectiu és impulsar i estructurar la transmissió d’empreses per tal de generar creixement econòmic viable i evitar la destrucció d’ocupació al municipi.

Premsa RSS

Sala de Premsa