Ajuntament de Manresa

Valentí Junyent i Torras

Valentí Junyent i Torras

Alcalde

Primer de tot, permeteu-me aplaudir l’encert de la renovació del conveni impulsada per la CECOT i la Diputació de Barcelona que, en col·laboració amb l’Ajuntament de Manresa, permetrà continuar oferint durant els propers 3 anys el servei de Reempresa, una eina pràctica al servei dels emprenedors de Manresa per ajudar-los en el difícil món de l’empresa.

Perquè, en els temps que vivim, és fa més necessari que mai estar al costat dels emprenedors per aprofitar la seva empenta i facilitar-los tot allò que necessiten per convertir les seves idees en negoci. Les administracions som plenament conscients d’aquesta necessitat, com es demostra el programa Reempresa. Per a nosaltres, els empresaris son emprenedors per concepte i ens agrada fer-los costat i utilitzar la paraula “empresari” en el seu sentit més ampli.

Per això des de l’Ajuntament de Manresa també treballem molt activament per assegurar el foment de l’esperit emprenedor amb diverses actuacions en l’àmbit de l’ensenyament, com els programes Idees Joves, per a estudiants de batxillerat i cicles formatius; o  La Universitat Emprèn, una iniciativa conjunta amb la FUB, L’EPSEM i la UOC per promoure l’emprenedoria entre els universitaris que estudien a Manresa. Unes iniciatives que se sumen al Viver d'Empreses i a l’espai emprenedor del Centre de Desenvolupament Empresarial (Cedem), des d’on s’ofereix als emprenedors informació, assessorament i espais perquè puguin desenvolupar la seva idea de negoci.

Espero que aquest programa, que té per finalitat posar en contacte empresaris i empresàries que volen cedir la propietat de les seves empreses amb persones emprenedores que les volen adquirir, continuï generat èxits i mantingui la línia ascendent en els objectius que es proposa, enfortint i protegint el nostre patrimoni empresarial per garantir un reequilibri econòmic i social i afavorir la continuïtat de les nostres empreses.Actualment, l’Ajuntament de Manresa dóna servei als cedents i reemprenedors de la comarca del Bages

consultalesdades2