Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Ajuntament de Sant Cugat del Vallès


Mercè Conesa i Pagès

Alcaldessa

Contribuir a la creació de llocs de treball i fomentar l’activitat econòmica és una prioritat per a l’Ajuntament de Sant Cugat. Som molt conscients que aquesta és la clau de volta que ens ajudarà a sortir d’aquesta crisi tan complexa que ens està afectant a tots nivells. Per aquest motiu ja fa temps que des del consistori procurem impulsar tota mena d’iniciatives amb l’objectiu d'estar al costat de les empreses, donar suport als emprenedors i fer créixer la competitivitat del nostre territori.

En el marc d’aquesta estratègia municipal, ens satisfà incorporar-nos al programa ‘Reempresa’ que impulsa la CECOT juntament amb la Diputació de Barcelona. La idea, no per ser simple, és menys eficaç: transferir a un emprenedor un negoci que pel motiu que sigui tingui la intenció de tancar. D’aquesta manera aconseguim, per una banda, mantenir teixit empresarial i per l’altra donem noves oportunitats a emprenedors que apostin per projectar aquests negocis.

Estem convençuts que el programa ‘Reempresa’ tindrà un llarg recorregut a Sant Cugat. Especialment perquè som una ciutat amb una gran força emprenedora: disposem de gent molt preparada i d’un entorn ideal per impulsar idees i negocis. De fet, Sant Cugat mica en mica s’està convertint en un hub de l’emprenedoria a Catalunya: així ho demostren l’obertura de nous espais d’innovació, el nostre entorn universitari i empresarial o les bones dades de creació d’empreses.

L’arribada de ‘Reempresa’ a Sant Cugat, amb el seu servei d’assessorament i de punt de trobada i d’intercanvi, és molt benvinguda. Encaixa perfectament en el nostre model de ciutat emprenedora i en la nostra estratègia per enfortir el teixit econòmic.

consultalesdades2