Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet


Núria Parlon Gil

Alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet

Entre els tres eixos prioritaris de l’acció del govern municipal es troba la d’afavorir la reactivació econòmica a la nostra ciutat. En aquesta línia, l'Ajuntament ha signat un conveni de col·laboració amb el Centre de Reempresa de Catalunya, amb el suport de la Diputació de Barcelona, la Cecot i CP'AC, Fundació Privada per a la promoció de l’autoocupació de Catalunya.

El servei Reempresa que començarem a prestar des de l’àrea de promoció econòmica de l’Ajuntament, mitjançant Grameimpuls, SA, posarà en contacte empreses que es volen cedir amb persones que volen emprendre sense partir de zero; emprendre prenent el relleu d’un projecte empresarial ja existent per rellançar-lo, consolidar-lo i fer-lo créixer amb nou talent, motivació i compromís. Tot això amb informació i assessorament especialitzat, fent que el procés de cessió i adquisició d’empreses sigui visible i transparent.
 
Aquest projecte que ara just encetem esdevé estratègic donat que interactua de manera positiva amb tres dels nostres principals compromisos municipals: enfortirà el teixit empresarial, contribuirà a fomentar l’ocupació i recolzarà l’impuls i la dinamització del comerç local.
 
Treballant per tal que les iniciatives empresarials no tanquin, que els i les cedents d’empreses passin el testimoni als reemprenedors/es, recuperarem projectes i vetllarem pel patrimoni individual i col·lectiu.
 
Us oferim, doncs, aquest nou servei a la nostra ciutat i us animem a informar-vos i a assessorar-vos en aquest nou punt de Reempresa que tindrem a Santa Coloma.Actualment, l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet dóna servei als cedents i reemprenedors de Santa Coloma de Gramenet i Sant Adrià del Besòs.

consultalesdades2