Taller d’estratègia i cadena de valorEn aquest taller de Recreixement analitzarem l’empresa, analitzarem la cadena de valor i treballarem aquelles activitats del negoci per tal de potencar-lo i fer-lo créixer en el futur. També parlarem de competència i d’estratègia de negoci utilitzant les eines DAFO i CAME.

Sessió 1: Analitzem l’empresa
En aquesta sessió es realitzarà un autodiagnosi de l’empresa en relació a l’estratègia empresarial, explicarem que és l’estratègia i la seva importància en la gestió del negoci, donant les eines necessàries per a la seva formulació i implementació. Explicarem la importància del lideratge com a motor del canvi i començarem a treballar l’eina pràctica del programa, el Pla de Recreixement empresarial!

Sessió 2: Com funciona el meu negoci?
En aquesta sessió farem una reflexió sobre l’essència del negoci, el perquè es va crear i continua en funcionament a dia d’avui, com es duen a terme totes les activitats necessàries pel desenvolupament del negoci i quin servei o producte s’ofereix.
En aquest sentit s’analitzarà la cadena de valor de l’empresa per tal d’analitzar totes aquelles activitats amb l’objectiu de revisar i modificar totes aquelles que permetin potenciar i fer créixer el negoci en el futur!

Sessió 3: Què fa la teva competència?
A la tercera sessió del taller explicarem la importància d’analitzar l’activitat de la competència, definirem que és l’estudi de mercat, l’objectiu i la seva estructura per tal de que cada empresa desenvolupi el seu estudi de mercat. Anàlisi indispensable per definir accions de millora del propi negoci que s’aniran plasmant al pla de Recreixmeent.

Sessió 4: Definim l’estratègia del teu negoci
L’última sessió del taller està enfocada a l’acció, explicarem diferents tipologies d’estratègies empresarials i les seves etapes d’implementació. I presentarem dues eines necessàries per a la definició d’activitats i objectius, les eines de DAFO I CAME.


Calendari

20/01/2022

Taller d'estratègia i cadena de valor

Sessió online

Microsoft Teams

Dies: 20 i 27 de gener, i 2 i 9 de febrer

Horari: 18 - 20:30h

INSCRIU-T'HI

15/02/2022

Taller d'estratègia i cadena de valor

Sessió online

Microsoft Teams

Dies: 15 i 22 de febrer, i 1 i 8 de març

Horari: 14 - 16:30h

INSCRIU-T'HI

15/03/2022

Taller d'estratègia i cadena de valor

Terrassa

Seu Central

Dies: 15, 22 i 29 de març, i 5 d'abril

Horari: 14 - 16:30h

INSCRIU-T'HI


Informació d'interès

A qui va dirigit? Aquest taller va dirigit exclusivament a empreses.

Duració: 4 sessions de 2.5h/ 10h total

Inscripció gratuita