Inscripció prèvia als ajuts per descens de l’activitat en un 30%

Publish on 28-07-2021

Start date: 28-07-2021

End date: 28-07-2021S’obre de nou el tràmit d’inscripció prèvia per accedir als ajuts per descens de l’activitat en un 30% per impacte de la COVID-19, tal i com es recull al DOGC l'ORDRE ECO/153/2021. Hi ha temps fins el dia 30 de juliol del 2021. Aquesta nova convocatòria inclourà a tots els sectors d’activitat d’empreses i autònoms (excepte aquells exclosos expressament al RDL, com el financer).  

Us recordem que aquests ajuts estan destinats a pagar a proveïdors, pagar costos fixos, reduir els deutes derivats de l’activitat econòmica i en cas de romanent, deutes amb creditors bancaris, amb l'objectiu d'alleugerir l'afectació causada per la Covid-19 i donar suport a la solvència del sector privat a Catalunya.

 

Important: 

 

Termini per inscriure's: del 21 de juliol a les 9:00 h fins al 30 de juliol a les 15:00 h.

L'ordre d'arribada de la sol·licitud d'inscripció no atorga preferència en l'atorgament de l'ajut. Per tant, les sol·licituds es poden presentar durant tot el termini establert.
La petició genèrica no és vàlida per a la presentació de les sol·licituds d'aquest tràmit. Les sol·licituds presentades per petició genèrica no es tindran en compte i la data de presentació serà la data en què es presenti la nova sol·licitud utilitzant el formulari específic. Aquest tràmit només es pot fer per internet. La documentació que aporteu per un altre canal no es tindrà en compte ni es computarà a efectes de data de presentació.

És recomanable no utilitzar l'Internet Explorer, ja que pot provocar incidències.

Per més informació sobre aquest ajut, cliqueu aquí.

Especial Coronavirus