SocialCommerce: la nova eina de CaixaBank per realitzar vendes on-line a través de les xarxes socials i Whatsapp

Publish on 27-05-2020

Start date: 27-05-2020

End date: 27-05-2020CaixaBank ha creat una nova solució de comerç electrònic pensada per facilitar als petits comerços l'obertura de nous canals online de forma ràpida i segura. D'aquesta manera, l'entitat llança la solució tecnològica Social Commerce per gestionar compres en línia directament a través de xarxes socials i aplicacions de missatgeria. Així, es facilita que el comerç pugui realitzar vendes a partir d'ofertes llançades des dels seus perfils a Facebook, Twitter, Instagram, WhatsApp, Telegram o qualsevol altra via de comunicació amb el client final, sense necessitat de mantenir una botiga virtual o un pàgina web pròpia.

Segons l'Estudi Anual sobre Xarxes Socials 2018 de l'Associació de Publicitat, Màrqueting i Comunicació Digital (IAB Spain), un 81% dels usuaris segueixen a les marques en alguna xarxa social i per a un 27% genera confiança el que una marca tingui perfil en les xarxes socials. Un 53% dels usuaris busca informació en alguna xarxa social abans de realitzar les seves compres per Internet.

Social Commerce analitza quantes interaccions ha tingut la publicació del comerç per donar-li la informació que l'ajudarà a aplicar les mesures necessàries per tenir una major difusió. D'aquesta manera, podrà incrementar l'abast de la seva publicació i arribar a un nombre més gran de consumidors potencials, el que farà créixer el seu negoci. Pel que fa als clients, aquests reben les ofertes a través dels perfils i aplicacions de missatgeria del comerç, i si els agrada el producte, el poden comprar a través d'un enllaç que els porta directament a les instruccions de pagament. El comerciant rep la informació de la venda que acaba de realitzar i així ja pot començar a gestionar l'enviament de la comanda.

El llançament de Social Commerce es complementa amb PayGold, una solució pensada per rebre pagaments en línia, per correu electrònic o per SMS, sense necessitat que el comerç tingui una web pròpia. El producte està disponible tant per a comerços clients de CaixaBank com per a altres negocis sense relació prèvia amb l'entitat. Es pot contractar a la xarxa CaixaBank, que compta amb 2.500 gestors especialistes en comerços.

 

boto_mes_informacio_medium

Especial Coronavirus