Subvencions per als establiments de restauració i d'estètica i bellesa afectats per les restriccions del Consorci de Comerç i artesania de Catalunya

Publish on 28-10-2020

Start date: 28-10-2020

End date: 28-10-2020Qui ho pot sol·licitar? 

Bars, cafeteries, centres d’estètica i bellesa que han estat obligades al tancament en base a la Resolució SLT/2546/2020, de 15 d'octubre, per la qual s’adopten noves mesures de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya. 

 

Quina és la quantia de la subvenció? 

La quantia de la subvenció és fins el 100 % de les despeses subvencionables, amb una quantia màxima de 1.500 euros. 

 

Quines son les accions subvencionables? 

Qualsevol tipologia d'acció que dugui a terme l'empresa durant el període de recuperació econòmica degut als efectes del COVID19, és a dir, qualsevol acció portada a terme en el període comprès entre l'1 de gener i el 31 de desembre del 2020 que pugui suposar per l'empresa una recuperació o increment del volum de vendes, així com l'estimulació de la demanda, i enfortir la solvència financera, i totes aquelles actuacions que vagin a fomentar la creació de sistemes efectius i àgils de venda on-line i la seva logística. 

 

Quines despeses són subvencionables? 

Qualsevol despesa que s’hagi tingut des de l’1 de gener de 2020 (lloguers, subministres, compra de productes/mercaderies, despeses de gestoria...) de la qual en tinguem una factura. 

 

Quins son els requisits? 

 

 

Si compleixo amb els requisits, com ho puc tramitar? 

Utilitzant el model normalitzat de formulari de sol·licitud que us podreu descarregar a l’enllaç directe que trobareu a la pàgina d’inici de la web del CCAM, un cop s'hagi obert el tràmit. 

 

Quin és el termini? 

El termini de presentació de les sol·licituds serà de quinze dies hàbils a partir del 28 d'octubre a les 9:00h o fins a exhaurir la dotació pressupostària indicada a la resolució de convocatòria. 

 

DOCUMENTS I IMPRESOS: 

Apart d’omplir el formulari de sol·licitud caldrà adjuntar 

 

Més informació: 

Podeu trucar al telèfon del comerç (93 484 99 09), al CCAM (93 484 99 99) o enviar un correu a comerc@gencat.cat  

Es poden consultar les bases aquí:  

https://dogc.gencat.cat/ca/pdogc_canals_interns/pdogc_resultats_fitxa/?action=fitxa&documentId=884607&language=ca_ES  

Especial Coronavirus