FEGRAM informa: reinventa la teva parada, no la traspassis!

Publish on 27-04-2015

FEGRAM-1024x198

Per què hem de deixar perdre la nostra clientela, el nostre bagatge professional quan nosaltres creiem que volem descansar i no tenim ningú proper que vulgui continuar?

Per què no podem traslladar el nostre saber fer a emprenedors capaçosd’interioritzar el nostre saber com a paradistes del Mercat i donar-li continuïtat a la nostra parada?

Per què abans de posar “parada en traspàs” no ens plantegem de cercar persones que es vulguin incorporar al nostre negoci i desitgin continuar-lo mitjançant la reinvenció?

Són preguntes que de ben segur com a paradistes del Mercat ens hem formulat més d’un cop. I aquestes preguntes ens generen neguits i inquietuds per com articular que la nostra clientela no es perdi, per com adaptar el nostre negoci a les demandes dels nostres clients, per com continuar donant vida al Mercat davant el moment de la jubilació o d’un canvi de domicili.

A totes aquestes qüestions vol donar resposta el programa Reempresa, mercat sectorial comerç, que és una iniciativa promoguda per la patronal Cecot i la Fundació Privada cp’Ac, amb la col·laboració l Direcció General de Comerç del Departament d’Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya i del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER), que funciona com a espai físic i virtual per tal de coordinar els serveis efectius de recolzament al cedent i al reemprenedor.

Reempresa als mitjans