Jornada de dinamització del mercat local Reempresa Cerdanyola

https://www.cerdanyola.cat

Publish on 09-11-2018

Start date: 09-11-2018

End date: 09-11-2018

L'Ajuntament, a través del Servei de Treball i Promoció Econòmica, organitza una jornada de dinamització del mercat local de Reempresa.  L'objectiu és garantir la continuïtat de les empreses de la zona  informant  de les característiques del programa a tècnics dels ajuntaments dels municipis - Ripollet, Montcada i Reixac i Cerdanyola del Vallès - i prescriptors externs del territori (gestories, assessories, gabinets d’advocats, economistes, associacions i agrupacions empresarials i de comerciants, entre d'altres).

La jornada es farà el 20 de novembre a la masia de Can Serraperera (Sala Clara Campoamor). En una primera part es presentarà la Reempresa d'empreses ( de 10 h a 11,30 h) per, posteriorment, fer Networking relacional, d'11,30 h a 12 h.

Beneficis per als professionals i empreses participants

Reempresa és un programa que permet el manteniment de clients dels establiments participants, ja que en la gran majoria dels casos els reemprenedors continuen amb les mateixes entitats de crèdit que ja tenia l'empresa i són amb elles amb qui contracten nous finançaments, pòlisses i tota mena de productes.

Facilita als professionals que hi participin a la jornada un servei addicional a oferir als seus clients o associats, així com accés a una base de dades nacional de cedents i reemprenedors, tant per a possibles transmissions, com per a expansió o diversificació.

S'accedeix a metodologia expressa que permet estructurar i modelitzar el procés de transmissió per facilitar l’èxit de la cessió. Es facilita assessorament en l’elaboració del Pla de Cessió i Dossier de Venda.

Tot el procés Reempresa es fa garantint l’anonimat de les parts, de confidencialitat de la informació durant tot el procés i la veracitat de la informació.

Altres avantatges són la possibilitat d’oferir els serveis jurídics i contractuals lligats al procés de transmissió i de “Due Dilligence”. Reempresa revalortitza la feina feta durant molts anys pels cedents i garanteix el manteniment de llocs de treball.

Reempresa

Reempresa és el mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya, un model d’emprenedoria i de creixement empresarial pel qual un o més reemprenedors accedeixen a la propietat d’una empresa en funcionament, per a fer-la créixer sense haver de passar per la fase de crear-la. L’objectiu fonamental de Reempresa, és posar en contacte les dues parts interessades en la transmissió de l’activitat, i col·laborar per garantir un mercat de transparència i confiança.

Reempresa ofereix un servei de Marketplace, físic i digital (www.reempresa.org) de trobada entre empresaris cedents i reemprenedors, així com un servei de consultoria i mediació integral en tot el procés de transmissió, des de la posada en contacte de les parts fins a la firma del contracte.

Des de l'any 2017 el punt Reempresa de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès abasta la dinamització local de Reempresa dels municipis de Ripollet, Montcada i Reixac i Cerdanyola del Vallès.

Per informació més detallada o per confirmar assistència cal contactar directament amb Juli Mitjans, tècnic d'Emprenedoria de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès mitjansrja@cerdanyola.cat, telèfon 935 947 050

Font: 

Reempresa als mitjans