Martorell s’incorpora al Reempresa per garantir la continuïtat de les empreses

Martorell.cat

Publish on 24-09-2014

L’Ajuntament de Martorell s’incorpora al Centre de Reempresa de Catalunya com a nou punt d’atenció per garantir la continuïtat de les empreses del seu territori. Aquest és l’objectiu d’aquest projecte que s’ha presentat aquest migdia al Molí Empresa amb l’assisitència de l’alcalde, Salvador Esteve, i el regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, Lluís Amat. El projecte, impulsat per la Diputació de Barcelona i la patronal Cecot, pretén estendre un model d’emprenedoria i de creixement empresarial que incideixi en la continuïtat de les empreses.

La Diputació de Barcelona i la patronal Cecot van signar, fa una mica més d’un any i mig, un acord de col·laboració per difondre i estendre la Reempresa a la província de Barcelona com un model d’emprenedoria i de creixement empresarial consolidat que incideixi en la continuïtat de les empreses. En definitiva, es treballa per aconseguir crear a Catalunya un mercat únic per a la compra-venda d’empreses.

L’alcalde de Martorell, Salvador Esteve, ha explicat que “en aquests moments de dificultats si s’ajunten les sinèrgies d’un cos empresarial i d’una administració potents es poden crear projectes ferms. La voluntat de l’equip de govern de l’Ajuntament és posar a l’abast totes les eines possibles, vinguin d’on vinguin, al servei dels ciutadans de Martorell”.

Martorell, nou punt del Centre de Reempresa de Catalunya

El Centre de Reempresa de Catalunya té com a objectiu principal posar en marxa un nou model d’emprenedoria per enfortir i dinamitzar el teixit empresarial català. El president de la patronal Cecot i del Centre de Reempresa de Catalunya, Antoni Abad, ha dit que “aquest nou model facilita el contacte entre empreses, emprenedors i empresaris i permet la cessió de l’èxit empresarial a Catalunya a través de la compra-venda de negocis. L’empresari que ven li explica al potencial comprador com és el negoci avui i el comprador farà el pas si veu noves potencialitats, noves possibilitats, nous recorreguts i nous creixements. Serveix no només perquè es matinguin llocs de treball sinó també per crear-ne de nous”.

Amb l’obertura de Punts d’Atenció del Centre de Reempresa de Catalunya als ajuntaments del territori català, la Reempresa pretén que Catalunya també formi part d’aquest moviment, i és per això que hem apostat fermament per enfortir i salvaguardar el nostre patrimoni empresarial. El vicepresident primer i president delegat de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació de Barcelona, Ferran Civil, ha reconegut que “treballem perquè el territori no perdi iniciatives empresarials i apostem per empreses que estan arrelades i que disposen de llocs de treball en els nostres municipis. Volem que tinguin continuïtat, que siguin més competitives, més fortes i que puguin crear, amb conseqüència, més llocs de treball”.

Consolidar el teixit empresarial

reempresa1-300x199

La Diputació de Barcelona desenvoluparà el treball en xarxa amb els ajuntaments i la incorporació de l’Àrea de Promoció  Econòmica de l’Ajuntament de Martorell s’emmarca en la voluntat d’actuar plegats per consolidar el teixit empresarial existent i reforçar la seva competitivitat. El regidor de Promoció Econòmica, Lluís Amat, ha afirmat que “és una sort poder presentar aquest nou model d’empreneadoria a Martorell ja que representa afegir més a valor a tota la tasca que oferim des d’aquesta àrea. Aquí, a Martorell, serem un nou punt d’atenció de Reempresa a Catalunya i és on desenvoluparem aquest nou servei”.

A partir d’aquest mes de setembre, Martorell disposa d’un Punt d’Atenció del Centre de Reempresa de Catalunya dins de l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, afegint al seu catàleg de serveis aquesta nova iniciativa, on s’oferirà assessorament tant als empresaris que volen vendre la seva empresa com als reemprenedors i reemprenedores disposats a donar-los continuïtat.

Reempresa als mitjans