Antoni Abad presenta la Reempresa davant la Xarxa d’Enviats Europeus de les pimes presidida pel príncep d’Astúries

Publish on 06-06-2014

Sin-título-4-300x189

Durant la reunió es presenta una iniciativa del govern danès sobre failure, fracàs empresarial, i Reempresa com a millor pràctica en business transfer europea de col·laboració públic-privada.

Antoni Abad, president del Centre de la Reempresa de Catalunya i de la patronal catalana Cecot, ha presentat avui la Reempresa davant la Xarxa d’Enviats Europeus de les pimes, a Madrid, com a exemple de bona pràctica de col·laboració públic-privada en benefici de la continuïtat del teixit empresarial pime als territoris. Ho ha fet convidat per la DG SME’s de la Comissió Europea. El director del Centre de Reempresa de Catalunya, Albert Colomer, ha acompanyat a Abad a la trobada, la inauguració de la qual ha estat presidida pel príncep d’Astúries, acompanyat al seu torn per la secretària general d’Indústria, Begoña Cristeto, i el director general de la Pime de la Comissió Europea, Daniel Calleja, amb qui Abad es va reunir al gener de 2013 per compartir visions, idees, propostes i mesures que beneficiessin el desenvolupament del teixit empresarial als territoris, entre ells, la Reempresa.

Aquesta xarxa està formada per la Comissió Europea i un alt representant de l’Administració Nacional de cadascun dels 28 Estats Membres i té l’objectiu d’afavorir el desenvolupament i implementació de polítiques en favor de les pimes i els emprenedors a tots els nivells de l’administració, així com l’intercanvi de bones pràctiques. Al llarg dels seus tres anys de vida, aquesta xarxa ha estat un important impulsor de mesures per recolzar el naixement i creixement del teixit empresarial a Europa, proposant mesurades per a la simplificació administrativa, un millor accés al finançament, una major internacionalització i per fomentar l’emprenedoria. És la primera vegada que Espanya acull aquesta trobada. Més informació

Premsa RSS

Sala de Premsa