L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda s’incorpora al Centre de Reempresa de Catalunya per garantir la continuïtat de les empreses del seu territori

Publish on 29-09-2014

Start date: 09-09-2015

End date: 09-09-2015

CONVOQUEN:

Patronal Cecot
Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda
Diputació de Barcelona

DIA:

Dimarts, 30 de setembre de 2014 

HORA:            

13.00 h.

LLOC:

Sala de Plens de l’Ajuntament
C/ Plaça de la Vila, 5
08130 Santa Perpètua de Mogoda

La Diputació de Barcelona i la patronal Cecot van signar, fa prop de dos anys, un acord de col·laboració per difondre i estendre la Reempresa a la província de Barcelona com un model d’emprenedoria i de creixement empresarial consolidat i que incideix en la continuïtat de les empreses. En definitiva, es treballa per aconseguir crear a Catalunya un mercat únic per la compra-venda d’empreses.

La Diputació de Barcelona desenvolupa el treball en xarxa amb els ajuntaments i la incorporació de l’Àrea de Promoció  Econòmica de l’Ajuntament de Santa Perpètua s’emmarca en l’eix de treballar junts per consolidar el teixit empresarial existent i reforçar la seva competitivitat. A partir d’aquest mes de setembre, Santa Perpètua disposarà d’un Punt d’Atenció del Centre de Reempresa de Catalunya dins de l’àrea de promoció econòmica de l’Ajuntament, on s’oferirà assessorament tant als empresaris que volen vendre la seva empresa  com als reemprenedors i reemprenedores disposats a donar-los continuïtat. L’objectiu de la Reempresa, que fa extensible amb aquesta col·laboració, és impulsar i estructurar la transmissió d’empreses per tal de generar creixement econòmic, evitant així el tancament de negocis econòmicament viables i la destrucció d’ocupació al municipi.

ASSISTENTS:

Ordre de l’acte:

13.00 h.

Benvinguda a càrrec Isabel García, alcaldessa de l’Ajuntament de Sta. Perpètua de Mogoda.

13.05 h.

Presentació dels serveis del Centre de Reempresa de Catalunya i descripció de la col·laboració establerta amb l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda, a càrrec d’Albert Colomer, director del Centre de Reempresa de Catalunya.

13.10 h.

Intervenció d’Antoni Abad, president de la Cecot i del Centre de Reempresa de Catalunya, sobre la finalitat del programa Reempresa i els resultats obtinguts en aquests anys de funcionament. Aposta pel creixement del servei a través de l’acord amb la Diputació de Barcelona i els ajuntaments de la província.

13.15 h.

Intervenció de Ferran Civil, vicepresident primer i president delegat de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació de Barcelona.Presentació de l’acord de col·laboració ja signat i l’objectiu de la Diputació de Barcelona en donar suport a la difusió de Reempresa als municipis de la província.

13.20 h.

Acte de signatura del conveni. [Reporters Gràfics]

13.25 h.

Cloenda a càrrec d’Isabel García, alcaldessa de l’Ajuntament de Sta. Perpètua de Mogoda.

13.30 h.

Fi de l’acte

Contacte Reempresa:
Dept. de comunicació de la patronal Cecot – comunicacio@cecot.org – 630.91.80.26

Premsa RSS

Sala de Premsa