Romania convida la Reempresa per explicar el seu model d’èxit sobre transmissió d’empreses

Publish on 13-11-2019

Start date: 13-11-2019

End date: 13-11-2019Bucarest, 13 de novembre del 2019. Bucarest va acollir els dies 8 i 9 de novembre la primera edició de la conferència internacional de transmissió d’empreses de Romania. A l’acte hi van participar professionals, assessors, plataformes així com acadèmics i organismes públics i entitats que s'encarreguen de promoure i donar suport a la transmissió de negocis. Romania, que actualment no disposa d’un servei que treballi per afavorir la transmissió de negocis, va convidar Reempresa per conèixer de primera mà una iniciativa de col·laboració publicoprivada que treballa per posar en contacte a persones emprenedores amb empresaris i empresàries que no poden seguir al capdavant dels seus negocis.

Durant la jornada de benvinguda que va estar presidida per la Ministra de Fons Europeus del govern de Romania, Roxana Mînzatu, el Centre de Reempresa de Catalunya, amb Albert Colomer, director de Reempresa i president d’Autoocupació, i Oriol Alba, growth manager de Reempresa al capdavant, va presentar-se com un model d’èxit a nivell europeu pel què fa al procés de transferència de negocis. Els assistents a la jornada van poder resoldre dubtes i conèixer el mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya que treballa per evitar el tancament de negocis viables per falta de relleu empresarial des del 2011.

Albert Colomer, en el seu torn de paraula, va destacar que “Reempresa ha evitat el tancament de més de 2.550 negocis catalans” i va posar en valor la importància de “treballar perquè les entitats públiques fomentin la transmissió de negocis per tal de mantenir i fer créixer el teixit empresarial del seu territori”.

La trobada va coincidir amb una nova reunió de Transeo, l’associació europea del sector de la transmissió de pimes, que tenia per objectiu presentar els resultats dels grups de treball que al novembre de l’any passat va posar en marxa amb l’objectiu de potenciar les relacions entre els diferents socis així com també per compartir diferents maneres de fer entre els seus membres. Reempresa ha liderat durant aquests mesos de treball el grup dedicat a la millora dels mercats de transferència de negocis a nivell europeu.

Premsa RSS

Sala de Premsa